Invest Build Media
Любопитно

Кирил Александров засне фотосесия на световно ниво, рапърът 50cent присъства в концепцията

Фотографът на куп знаменитости у нас Кирил Александров засне рекламна фотосесия за италианска козметична линия продукти за лице “Galidoll”.

Локацията за снимките бе киноцентър Бояна, в който се снимат външни филмови продукции от различни филмови къщи от световен мащаб.
Интересен факт е, че локацията, която избра Кирил Александров за снимките е същата, в която е заснет филмът “Спартакус” с участието на Келън Лъц. На същата локация са заснети и много други исторически филми, тъй като декорите представляват автентична римска стена, която носи атмосферата на старото италианско кино.
Моделът, който избра Кирил, е популярната Дениз Хайрула. Изборът му не е случаен – той е търсил лице, което да отговаря на стандартите за естествена красота и симетрия, тъй като в днешно време много от моделите прекаляват с различни естетически интервенции. “На мода е естествената красота” е лайтмотив на фотосите, а Кирил издава, че за тези снимки му се е наложило да се сблъска с непредвидени ситуации. Категоричен е, че усилията са си заслужавали.
Освен фотосесията на Дениз Хайрула, Кирил засне в същия ден и гостуването на световноизвестния рапър 50cent, който бе поканен за своето участие по повод организирането на инригуващо фешън-шоу с куп знаменитости. Събитието включваше модно ревю с участието на над тридесет български и чуждестранни модни дизайнери. Поли Генова и нейният бенд откриха начилото на шоуто, а 50cent закри модното ревю, като изпълни най-големите си хитове през годините пред многохилядна публика.

Успехът на Кирил показва, че не е задължително един творец да работи в чужбина, за да създава изкуство на световно ниво.

Вижте още

Започнаха номинациите за зелените награди Be Green, Be Bio, част от Bright Awards

leni

Какво не трябва да ядете от блок масите

leni

Мисис България на обиколка по Френската ревиера, ще мине по червения килим в Кан

leni

Напишете коментар