Invest Build Media
Любопитно

Кирил Александров засне фотосесия на световно ниво, рапърът 50cent присъства в концепцията

Фотографът на куп знаменитости у нас Кирил Александров засне рекламна фотосесия за италианска козметична линия продукти за лице “Galidoll”.

Локацията за снимките бе киноцентър Бояна, в който се снимат външни филмови продукции от различни филмови къщи от световен мащаб.
Интересен факт е, че локацията, която избра Кирил Александров за снимките е същата, в която е заснет филмът “Спартакус” с участието на Келън Лъц. На същата локация са заснети и много други исторически филми, тъй като декорите представляват автентична римска стена, която носи атмосферата на старото италианско кино.
Моделът, който избра Кирил, е популярната Дениз Хайрула. Изборът му не е случаен – той е търсил лице, което да отговаря на стандартите за естествена красота и симетрия, тъй като в днешно време много от моделите прекаляват с различни естетически интервенции. “На мода е естествената красота” е лайтмотив на фотосите, а Кирил издава, че за тези снимки му се е наложило да се сблъска с непредвидени ситуации. Категоричен е, че усилията са си заслужавали.
Освен фотосесията на Дениз Хайрула, Кирил засне в същия ден и гостуването на световноизвестния рапър 50cent, който бе поканен за своето участие по повод организирането на инригуващо фешън-шоу с куп знаменитости. Събитието включваше модно ревю с участието на над тридесет български и чуждестранни модни дизайнери. Поли Генова и нейният бенд откриха начилото на шоуто, а 50cent закри модното ревю, като изпълни най-големите си хитове през годините пред многохилядна публика.

Успехът на Кирил показва, че не е задължително един творец да работи в чужбина, за да създава изкуство на световно ниво.

Вижте още

Магията на Татарстан, мястото на волжките българи – СНИМКИ

Започнаха номинациите за зелените награди Be Green, Be Bio, част от Bright Awards

leni

Боинг като дом – маниак превърнал самолет в жилище – ВИДЕО

Напишете коментар