Invest Build Media
Туризъм и Екология

Бизнесът в Бургас ще бъде отличен на второто издание на Burgas Business Awards

Бизнесът в Бургас и региона отново ще бъде награден с почетни отличия. В началото на новата година предстои да се проведе второто издание на Burgas Business Awards. Специалната гала церемония ще се състои отново в Конферентния център на хотел „България“. Призовете за най-успешните бизнеси в Югоизточен регион ще бъдат връчени през средата на месец февруари.

Секторите, в които ще се състезават номинираните са: здравеопазване, селско стопанство и земеделие, мода и красота, строителство и индустрия и инвестиции.

Фирмите, които смятат, че тяхната дейност отговаря на категориите, и желаят да заявят участието си в надпреварата, могат да кандидатстват чрез платформата в интернет на адрес: https://www.burgasbusinessawards.com/ и на e-mail: burgas.business.awards@gmail.com . С всяка една от одобрените фирми ще се свържат от екипа на Burgas Business Awards, за да им бъдат  дадени  указания по протичането на цялата церемония, както и да им бъде разяснен регламента по допустимост за участие. Комисия от експерти, в различни сфери на бизнеса ще оценяват номинираните фирми във второто издание на престижните награди  за бизнес в Бургас.

Burgas Business Awards, освен да окаже нужното признание на бизнеса в Бургас и региона, има за цел и да популяризира местния бизнес, да стимулира, утвърждава и подпомага фирмите, и в същото време да даде възможност да изпъкнат преимуществата им сред конкуренти от цялата страната и от чужбина, да подпомогне техните амбициозни проекти и да акцентира върху местния потенциал и заложени цели за развитие.

Вижте още

Първите туристи пристигнаха на Черноморието ни

ivan

Безплатни автобуси и повече зимни идеи ще предложи Албена през 2018 г.

ivan

еднофамилна къща

admin

Напишете коментар