Invest Build Media
Туризъм и Екология

Цената на 8 март: Колко ще ни излезе?

Според проверка на „Телеграф“, цената на кувертите за 8 март – Международния ден на жената, варира между 50 и 100 лева. В Столицата все още има заведения, които не са представили своите предложения, но в други градове, подобно на след Деня на влюбените, вече са готови със своите осмомартенски оферти. В Пловдив, например, кувертите започват от 42-45 лева и могат да достигнат над 60-70 лв., в зависимост от класа и типа на заведението.

В ресторантите и заведенията край морето кувертите са в диапазона от 40 до 100 лева. В повечето от тях местата са вече резервирани от началото на годината. Някои работещи през зимния период хотели в курортните комплекси край Варна предлагат нощувка на база All Inclusive за 100-120 лв. на човек.

В Стара Загора ресторантьорите приемат резервации, но повечето са решили да работят на свободна консумация, като гостите предварително трябва да внесат между 25 и 50 лева. В Благоевград кръчмите започват да се пълнят, като кувертите там варират от 60 до 100 лева и включват повече храна и напитки.

Хотел в Благоевград привлича клиенти за празничния ден с оферта „Топла прегръдка“, предлагайки 20% отстъпка за ползване на всички СПА терапии при минимум две нощувки. Цените настаняване варират от 102 лева за лукс стая до 230 лева за апартамент с две спални.

В Банско механджиите махат куверта за 8 март и готвят приятни изненади за дамите. Цените са достатъчно високи, така че всеки може да поръча според своя бюджет. В повечето заведения под Тодорка ще има или жива музика, или диджеи, а програмата включва и празнични томболи с скромни, но от сърце награди за гостите.

Вижте още

Няколко предложения какво да направите това лято

Външните граници на ЕС се затварят за 30 дни

leni

Мъртво море – 7 интересни факта

leni

Напишете коментар