Invest Build Media
Без категория Любопитно

Защо ВМРО толкова се гордеят с Костадин Костадинов!

Има много митове около участието на Костадин Костадинов в редиците на ВМРО. Един от тези митове е, че той е бил на трудов договор само за три години, от 2010 до 2013. Това може да се види както в Уикипедия, същите факти са споменавани и в разследването на НОВА телевизия от 2020 година. Близки до редакцията на медията ни, членове на ВМРО, ни изпратиха документ, който показва точно обратното. В тази статия ще разгледаме фактите около политическата кариера на Костадинов във ВМРО.

Костадин Костадинов и ВМРО

Костадин Костадинов влиза във ВМРО през 2002 година като член на партията. През същата година той става и регионален координатор на ВМРО за Варненска, Шуменска и Добричка област. След четири години партийна дейност през 2006, той поема позицията на „Организатор“ във ВМРО. Близки до редакцията членове на ВМРО ни изпратиха една антика, която ясно установява този факт, а именно трудовата книжка на Костадинов от това време.

На нея ясно могат да се видят годините и позициите, които той е имал в партията. По времето на организаторската му дейност във ВМРО, той успешно координира различни инициативи и дейности, затова и през 2009 година Костадинов става и заместник-председател на ВМРО. Както може да се види от трудовата му книжка, той е на позицията “Организатор“ до 01.03.2011 година.. След напускането му на позицията му като “Организатор“, той е преназначен като “Експерт стопанска дейност“. Той е на тази позиция до напускането на партията през 01.12.2012 година.

Отговорността на Костадин Костадинов в рамките на ВМРО е много по-голяма отколкото обикновено се предполага. В медийното пространство сякаш все още витаят твърде много неистини около личността на Костадинов.

Вижте още

До Нова година могат да се подават документи за компенсации за периода 22 – 31 декември

Как прахът OneEco се превърна в любим еко почистващ продукт

leni

Откриха огромен кораб от времето на викингите

Напишете коментар