Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции

На среща с граждани в Ихтиман от „Възраждане“ обсъдиха конкретни проекти и инициативи за развитието на София област

Стотици граждани в Ихтиман се срещнаха с кандидатите за народни представители от София област  Иван Иванов и Даниела Станкова.

„Хората сами ни спираха, за да обсъдят с нас проблемите си и очакванията. Изморили са се от обещанията на всички управляващи досега и виждат във „Възраждане“ надежда за възстановяването на независимостта на държавата ни“, каза Иван Иванов, който е втори в листата.

Той подчерта важността на участието на всеки гражданин в изборния процес и необходимостта от активна гражданска позиция.

Даниела Станкова, която е 4 в листата за кандидати за народни представители, говори с местните за конкретни проекти и инициативи, които ще бъдат реализирани в областта.

Присъстваха и членове на местните структури от целия областен регион, които активно участваха в раздаването на предизборни материали и в разговорите с избирателите.

Те изразиха своята подкрепа и ангажираност към каузата, подчертавайки важността на единството и сътрудничеството за постигането на общите цели.

Събитието премина в приятелска и конструктивна атмосфера, като много от гражданите изразиха своята подкрепа и заинтересованост към предлаганите от политическата организация инициативи.

 

„Възраждане“ е с бюлетина №12

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Вижте още

Близо 38% от енергията у нас отива за жилищни сгради

ivan

67 хил. кв. м офиси отдадени в България за шест месеца

ivan

Масово прекратяване на договори за имоти „на зелено“

Напишете коментар