Invest Build Media
Архитектура и Дизайн

Нова луксозна жилищна сграда откриха на Бахамите

В сърцето на спиращия дъха Райски остров, в непосредствена близост до Насау, на Бахамите вече има изключително рядка възможност да се сдобиете с жилище, съобщава profit.bg.

Островният рай предлага магична гледка към Карибско море, а жилищната сграда One Ocean дава възможност за луксозно изживяване на една от най-желаните в света дестинации. Със своите 10 етажа луксозни апартаменти, One Ocean е най-високата жилищна сграда, с просторни дворове и панорамна гледка към тюркоазеното море.   Жилищата са с 2, 3 и 4 спални и включват забележителен интериор и дворно място, което служи и като външна всекидневна.

Съвременните луксозни кухни са с италианско обзавеждане, кварцови плотове и модерни уреди, което ги прави идеалното място за забавление с приятели. Всички жилища са с отворен план, с високи тавани и огромни прозорци, през които дневната светлина влиза свободно и откриват забележителна гледка.

One Ocean предлага бягство от дома, но и ви кара да се чувствате у дома – с по-хубаво време, хипнотизираща гледка и безрайна възможност за почивка. В One Ocean бягството не означава да сте далече  от всичко. Сградата се намира в Атлантис – в центъра на най-доброто, което животът може да предложи – само на няколко крачки от ресторантите и нощния живот и на някои от най-красивите плажове на Бахамите, както и на голф игрище с международно признание.

С близо две дузини ресторанти на пешеходно разстояние, тук може да комбинирате небрежната почивка с елегантност и лукс. Атлантис предлага часове на вълнуващи водни приключения за децата, а нощните клубове и казина осигуряват забава за възрастните – танци, хазарт и пури.

В градината на Оne Ocean има голям басейн, който предлага релакс и е свързващ елемент между квартала и жилищната част. Жилищата тук започват от 750 000 долара и са в продажба от май 2016 г. Все още има свободни жилища, показва проверка в сайта на сградата. Но при всички положения няма да е задълго.

one-ocean-nassau-01

one-ocean-nassau-02

one-ocean-nassau-03

one-ocean-nassau-04

one-ocean-nassau-05

Вижте още

Ето ги петте варианта за трасе на строежа на магистрала Струма през Кресненското дефиле

ivan

Вижте водещите тенденции в интериорния дизайн за 2020г. – СНИМКИ

leni

Къща накрая на света (СНИМКИ)

Напишете коментар