Invest Build Media
Архитектура и Дизайн

Нова луксозна жилищна сграда откриха на Бахамите

В сърцето на спиращия дъха Райски остров, в непосредствена близост до Насау, на Бахамите вече има изключително рядка възможност да се сдобиете с жилище, съобщава profit.bg.

Островният рай предлага магична гледка към Карибско море, а жилищната сграда One Ocean дава възможност за луксозно изживяване на една от най-желаните в света дестинации. Със своите 10 етажа луксозни апартаменти, One Ocean е най-високата жилищна сграда, с просторни дворове и панорамна гледка към тюркоазеното море.   Жилищата са с 2, 3 и 4 спални и включват забележителен интериор и дворно място, което служи и като външна всекидневна.

Съвременните луксозни кухни са с италианско обзавеждане, кварцови плотове и модерни уреди, което ги прави идеалното място за забавление с приятели. Всички жилища са с отворен план, с високи тавани и огромни прозорци, през които дневната светлина влиза свободно и откриват забележителна гледка.

One Ocean предлага бягство от дома, но и ви кара да се чувствате у дома – с по-хубаво време, хипнотизираща гледка и безрайна възможност за почивка. В One Ocean бягството не означава да сте далече  от всичко. Сградата се намира в Атлантис – в центъра на най-доброто, което животът може да предложи – само на няколко крачки от ресторантите и нощния живот и на някои от най-красивите плажове на Бахамите, както и на голф игрище с международно признание.

С близо две дузини ресторанти на пешеходно разстояние, тук може да комбинирате небрежната почивка с елегантност и лукс. Атлантис предлага часове на вълнуващи водни приключения за децата, а нощните клубове и казина осигуряват забава за възрастните – танци, хазарт и пури.

В градината на Оne Ocean има голям басейн, който предлага релакс и е свързващ елемент между квартала и жилищната част. Жилищата тук започват от 750 000 долара и са в продажба от май 2016 г. Все още има свободни жилища, показва проверка в сайта на сградата. Но при всички положения няма да е задълго.

one-ocean-nassau-01

one-ocean-nassau-02

one-ocean-nassau-03

one-ocean-nassau-04

one-ocean-nassau-05

Вижте още

Отлага се крайният срок за общи устройствени планове на общините

ivan

Невероятни идеи за офис вкъщи

leni

Имение на стара американска фамилия със 65 стаи се продава за 12,5 млн. долара

Напишете коментар