Invest Build Media
Архитектура и Дизайн

Раздадоха годишни лайфстайл награди за архитектура

На пищна и бляскава церемония в прекрасната резиденция ,,Анастасия“ за втора поредна година екипът на предаването „Архитектурен магазин“ и In LIFE – лайфстайл телевизията на България, раздадоха своите годишни награди за архитектура, строителство и дизайн. Партито беше уважено от архитекти, строители, бизнесмени, политици, хора на изкуството.

Наградите бяха повод да се съберем с приятели, да обменим идеи и най-важното да се забавляваме. Всички те бяха не само наши гости, но и наши истински и верни приятели. Затова не случайно избрахме резиденция ,,Анастасия“- домът на телевизия In LIFE за място на нашето, станало вече традиционно събитие.

Вечерта определено бе подчинена на темата за дома!  Домът – символ на семейството, на сигурността, на споделеността на общите дейности и ценности, съвместността на празниците. Домът е чаша чай. Чай от тазгодишните липи. Домът е книга. Гледка към Витоша. Мъфини с малинки. Розова пижама. Домът е пръчица канела. Пара от кафе машина. Покривка на точки. Пощенска кутия. Ключ за тавана. Аромат на топъл хляб. Да чакаш някой да се върне. Някой да те чака да се върнеш. Ако трябва да се определи с две думи идеята и усещането за вечерта, то със сигурност това са „дом и уют”. По приятелски. Именно затова и толкова много приятели на In LIFE и Ася Георгиева – водещата на предаването „Архитектурен магазин“ уважиха събитието.

В категорията „Проект с национално значение“ безапелационно спечели проектът за Ларгото. Наградата на архитектурния екип с ръководител арх. Генчев бе връчена от арх. Георги Бакалов – председател на САБ. Проф. Стоилов – емблематично име в бранша и президент на Mеждународната академия по архитектура поздрави гостите За Град на In LIFE беше определен град Копривщица. Лично кметът на града господин Генчо Герданов бе дошъл да получи наградата.

Наградата за хотелски комплекс спечели хотел „Анел“ – Созопол. За обществено пространство бе избран ресторант „Ботаника“. Призът беше връчен от госпожа Наталия Бондаренко на Жени Дионисиева.

Къща на годината стана домът на Евгени Минчев, който светският ПР №1 направи само преди месеци на столичния булевард „Витошка“. Наградата бе връчена от любимият стилист на In LIFE Васил Атанасов. Той именно се погрижи и за визията на красивите ни водещи Пепа Попова-Кънева и Калина Станева, както и за останалите ни красиви лица – Александра Милтенова, Ива дойчинова и разбира се – символичния домакин Ася Георгиева.

За цялостен принос в архитектурата бе отличена компания „Артекс“. Наградата бе връчена на арх. Валентин Валентинов от арх. Гиляна Комитова. За архитектурно събитие на годината беше избрано връчването на наградите ,“Архитектон“ на САБ. Наградата на председателя на САБ господин Георги Бакалов връчи лично господин Димитър Барбуков – един от основателите на частното предприемачество в България.

Специално бе отличена и инициативата на Община Земен – „Манастирите на Краище – новото Светогорие“. Наградата на Община Земен връчи госпожа Ирена Соколова – народен представител на Стефан Маринов – съветник в Община Земен.

Всеки един от победителите в отделните категории получи освен традиционната грамота и картина на Иван Яхнаджиев. Ние от In LIFE верни на мотото си да подкрепяме Изкуството и да изписваме с главна буква новата религия, откупихме картините от известния ни художник и ги подарихме на призьорите си. Всеки един от наградените също така получи жарданиера, осигурена от бутик за цветя и подаръци „Букетчето“ и специален подарък от нашите спонсори от D&P PARFUM и лично на г-жа Мария Шахин.

Очарователните ни водещи бяха облечени в красивите тоалети на PROVOСATIVE.

Специалната изненада на вечерта беше звездата Лукас Маскиано, който дойде отново в България, след като само преди месец представи в Барселона при изключителен успех новият си албум. Момичетата от “Ле Контесе Куатро“ също поздравиха гостите и за пореден път доказаха уникалния си талант. Яна Овчарова и Алфредо Торес  спечелиха сърцата на присъстващите, след като за първи път изпяха пред публика новото си парче „Mucho горещо“, а Ева Георгиева и Влади Димов допълнително нажежиха страстите с уникални изпълнения.

Вината за вечерта бяха осигурени от спонсорите на събитието – Винпром Пещера,  винарска изба Бонония Естейт, Компания БНК и лично от г-н Веселин Балевски, както и от г-жа Галина Нифору – директор на Балканския винен фестивал. Приятелите на In LIFE от Pernod Ricard Bulgaria предоставиха уиски. За кетъринга се погрижиха от Ресторант „Порто Малтезе“, където всяка седмица In LIFE TV заснема кулинарното си шоу „Кухня в Рая“, а шеф Милош Костич бе и специален гост на вечерта.

Своя принос за доброто прекарване на гостите дадоха и ресторант „Ботаника“ и Ресторант „Интрига“. Сладките изкушения изобилстваха и имаха определено самоковски привкус. Те бяха предоставени от „ДОМА“ – лидерът на пазара на сладки изкушения и сладкарница „Захарно петле“, също от Самоков. Ангел Ангелов този път се представи не с „Юнашки тиган“, а с хляб от Музея на Хляба в Копривщица, който той създаде.

Много звезди и популярни личности уважиха годишните награди – Силвия и Теди Кацарови, двама кандидат президенти от изборите у нас преди дни – Жорж Ганчев и Николай Банев със съпругите си, Ива Екимова, Анина Ангелова и Веселин Балевски, лорд Евгени Минчев, красавиците Антония Петрова и Малина Димитрова,  темпераментния Алфредо Торес, Зоя и Сотир Немови, Поли Генова и майка й Даниела, Оля Ускова, Стоян Бонев от Henkel Bulgaria, Анелия Петкова, собственик на Bridal Fashion, Ирина Сердарева, Едис Пала, Веселин Балевски, бизнес дамата Мая Косева и съпругът й Енчо и много, много други приятели на „Архитектурен магазин“ и телевизия In Life.

arhitekt-nagradi-02

arhitekt-nagradi-03

arhitekt-nagradi-04

arhitekt-nagradi-05

arhitekt-nagradi-06

arhitekt-nagradi-07

Вижте още

Басейнът – лукс или необходимост (СНИМКИ)

Идеи за кухни – от огромни и луксозни до малки и функционални (СНИМКИ)

Уют и стил в апартамент от 18 кв.м.

leni

Напишете коментар