Invest Build Media
Туризъм и Екология

Пряка гледка към Алпите в нов хотел в Швейцария

В швейцарския кантон Граубюнден хотел Null Stern Hotel откри своята единствена стая без стени и покрив под небето в планината. Тя се намира насред швейцарските Алпи и разполага само с легло и спално бельо. Независимо от факта, че хотелът е с нула звезди, той има икономи в бели ръкавици и папийонки, които приветстват всеки гост.

Тук тоалетна няма, но гостите могат да използват обществената баня , която се намира на 5 минути пеша от „стаята“. В случай, че времето е лошо, хотелът може да бъде временно затворен, а резервацията може да се отмени в последния момент. Визията на изобретателите е да сложат още такива „стаи“ сред природата.

Null Stern Hotel е идея на братята Франк и Патрик Риклин. Създателите на хотела са сигурни, че това ще бъде само първата от много такива хотели в Швейцария, които позволяват да се насладите на живописните швейцарски пейзажи. Цената на нощувка в стая е 150 евро.

„Ние предлагаме на гостите възможност да преживеят нещо ново и да се съсредоточат върху нещо неуловимо, свеждайки до минимум всичко останало“, – обясняват същността на своите идеи двамата братя.

Вижте още

Хаваите не са това, което бяха

leni

Масови проверки на НАП и МВР ще има в зимните курорти до края на сезона

admin

Романтична приказка за злато, царе и дълги бели нощи – Санкт Петербург

leni

Напишете коментар