Invest Build Media
Архитектура и Дизайн

Архитектурен форум АрхИдеи стартира на 15 август в Бургас

От 15 до 21 август в Експозиционен център ФЛОРА в Бургас ще се проведе интерактивния форум „АрхИдеи”. Организирано от Сдружение 7ARTS и Асоциацията на интериорните дизайнери в България, събитието ще представи най-доброто от света на дизайна, архитектурата, строителството, интериора и декорацията.

В рамките на една седмица и на площ над 1000 кв. м. ще се представят водещите имена в света на банята, дизайнерски студия, производители и вносители на подови настилки, мебели и осветление, елементи от домашния декор, най-доброто от света на строителството и архитектурните иновации.

АрхИдеи съчетава в себе си изложение, социален форум, конкурси и демонстрации на иновативни проекти и тенденции в индустрията. Форумът цели да бъде глобална платформа за установяване на бизнес контакти, откриване на нови и оригинални решения и идеи. В програмата освен изложбената част са предвидени и много лекции от водещи имена в областта на дизайна и архитектурата.

Обширната бизнес програма включва лекции за спецификите на симбиозата между имот и дизайн като инвестиции, за тенденциите в стиловете, настилките и осветлението в интериора, както и за тандема „Архитект, дизайнер и инвеститор“. Спецификите в автомобилния дизайн ще разкрие Мирослав Димитров, който в момента проектира за британската компания Bentley Motors Limited.

В дните на форума ще се проведат творческите работилници DesignMorphine, 3DMax, Виртуоз в продажбите и Дизайн на заведения – предизвикателства за твореца.

Мисията на АрхИдеи е да изведе архитектурата и дизайна на по-високо ниво в България, да представи иновациите в сферата на архитектурата, дизайна и строителството и да създаде една по-развита и отворена към иновации среда.

arhidei-01

Вижте още

Топ цвета на 2020 – синьо. Идеи за интериора (СНИМКИ)

leni

Форумът АрхИдеи се провежда в Бургас от 15 до 18 август

admin

Хотел-бижу в Мароко (СНИМКИ)

Напишете коментар