Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции

25-годишнина отбелязва Националното сдружение Недвижими имоти

През 2017 г. браншовата структура на професионалистите в сферата на недвижимите имоти – Национално сдружение Недвижими имоти (НСНИ) отбелязва 25 години от своето създаване.

Тържественият юбилеен форум „25 години НСНИ – четвърт век история и постижения на професионалния пазар на недвижими имоти в България“ ще се състои на 6 април 2017 г. в София Хотел Балкан, гр. София. Събитието ще отбележи 25-та годишнина от създаването на организацията и началото на професионалния пазар на недвижими имоти в страната.

Форумът е отворен за всички професионалисти в бранша и свързаните с него браншове. Участие ще вземат фирмите, членуващи в НСНИ, управители и собственици на агенции за недвижими имоти от страната, специалисти и инвеститори в сферата на недвижимите имоти, председателят и членовете на УС на НСНИ и предходните председатели, експерти от браншови и бизнес организации, свързани с индустрията на недвижимите имоти, официални гости представители на централната и местна власт.

Събитието ще включи публична дискусия за професионалисти в сферата на недвижимите имоти и празничен вечерен коктейл. Гостите ще обсъдят проекта за регулативно-регистрационен режим при търговията и посредническата дейност при сделки с недвижими имоти, новия Етичен професионален кодекс на НСНИ, правилата за вписване в доброволен Професионален регистър на агенциите за недвижими имоти в България и проекта за национален MLS (Multi Listing System) за професионално сътрудничество между агенциите за недвижими имоти при работа с ексклузивни договори.

Национално сдружение Недвижими имоти е браншовата структура на професионалистите в сферата на недвижимите имоти и обединява над 1500 професионалисти в 12 регионални структури. Организацията е с международно призната активност, която работи в посока структуриране дейността на агенциите за недвижими имоти в страната под професионална рамка и налагането на професионални стандарти. Повече информация за НСНИ и събитието можете да намерите на електронната страница на сдружението.

Вижте още

Високи заплати обещава инвеститорът в златодобив в Трън

ivan

Булевард „Витоша“ е на 52-ро място сред най-скъпите търговски улици в света

admin

МакДоналдс съди Флоренция, отказали им откриване на ресторант

admin

Напишете коментар