Invest Build Media
Имоти и строителство

Office 1 Superstore строи нов логистичен център до София за 12,4 млн. лв.

Кооперация “Панда” – главен франчайзер на търговската марка Office 1 Superstore за България, започва строителството на логистичен център в с. Равно поле край София. Инвестицията е в размер на 12,4 млн. лева и ще създаде 80 нови работни места през тази година, съобщи Стамен Янев, изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции, по време на първата копка на обекта.

Инвестиционното намерение е за изграждане на складово-логистична база за канцеларски материали, хартия, тонери, техника, мебели и  столове, средства и консумативи за почистване и други, която да обезпечи нуждата от складиране и съхранение на стоките за цялата верига магазини Office 1 Superstore. Проектът е в процес на сертифициране от Агенцията за клас А инвестиция.

Предвижда се това да е най-големият и модерен складово-логистичен център в бранша с разгъната застроената площ от 8 600 кв.м., който ще бъде оборудван с една от най-модерните автоматизирани системи в света за складиране и обработка на стоки.

Предвидено е строителството да се извърши на два етапа. Първият включва изпълнението на складовата сграда с офисна и санитарно-битова зона заедно с необходимата прилежаща инфраструктура за двата етапа.

На втория етап е предвидено разширение на складовата сграда. В бъдеще се предвижда и още едно разширение на логистичния център.

Вижте още

Трансстрой: Държавата е виновна, не позволи ремонт на тунел „Ечемишка“

ivan

Извеждат транзитния трафик от Ахелой идната година

ivan

Санирането в София набира сила, все още се приемат заявления

admin

Напишете коментар