Invest Build Media
Имоти и строителство

Office 1 Superstore строи нов логистичен център до София за 12,4 млн. лв.

Кооперация “Панда” – главен франчайзер на търговската марка Office 1 Superstore за България, започва строителството на логистичен център в с. Равно поле край София. Инвестицията е в размер на 12,4 млн. лева и ще създаде 80 нови работни места през тази година, съобщи Стамен Янев, изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции, по време на първата копка на обекта.

Инвестиционното намерение е за изграждане на складово-логистична база за канцеларски материали, хартия, тонери, техника, мебели и  столове, средства и консумативи за почистване и други, която да обезпечи нуждата от складиране и съхранение на стоките за цялата верига магазини Office 1 Superstore. Проектът е в процес на сертифициране от Агенцията за клас А инвестиция.

Предвижда се това да е най-големият и модерен складово-логистичен център в бранша с разгъната застроената площ от 8 600 кв.м., който ще бъде оборудван с една от най-модерните автоматизирани системи в света за складиране и обработка на стоки.

Предвидено е строителството да се извърши на два етапа. Първият включва изпълнението на складовата сграда с офисна и санитарно-битова зона заедно с необходимата прилежаща инфраструктура за двата етапа.

На втория етап е предвидено разширение на складовата сграда. В бъдеще се предвижда и още едно разширение на логистичния център.

Вижте още

Умуват нов начин на финансиране за Националната програма за енергийна ефективност

ivan

Отлагането на строителството на „Струма“ през Кресненското дефиле невъзможно?

admin

Спряха тока и достъпа до строежа на хотел Маринела

admin

Напишете коментар