Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции

Имате 28 млн. долара? Купете си имение на Доналд Тръмп на Карибите

Впечатляващото имение Le Chateau des Palmiers на президента на САЩ Доналд Тръмп на Карибите е на пазара. За имота на остров Сен Мартен е обявена цена от 28 млн. долара, като агенция по продажбата е Sotheby’s International Realty.

Междувременно, докато сделката се осъществи, имението се дава и под наем срещу сумата от 6000 долара на вечер.

Според щатските медии това е първата сериозна имотна сделка с недвижимост на Доналд Тръмп от встъпването му в длъжност през януари 2017 г. Тръмп купува имота пред 4 г. за цена от 19,7 млн. долара. От тогава предимно го отдава под наем, според „Уолстрийт джърнъл“.

Пак според изданието, магнатът притежава внушителното имение чрез две различни компании – Excel Venture I LLC и Excel Venture Corp II.

Разточителният имот разполага с две вили – една с изглед към океана и една градинска резиденция, разположени върху 5 акра земя. Според TripAdvisor шатото може да събере до 20 гости. За гостите е предвиден и специален кетъринг. В имота има дузина прекрасни градини, голф игрище, басейн и фитнес център, който се намира между двете вили.

Основната вила с изглед към океана може да подслони 10 души. В нея е разположен елегантен двуетажен мезонет с балкон, джакузи, офис пространство и голяма веранда, която може да се ползва за трапезария. Съвсем близо до морето, тя предлага и директен излаз на плажа, където има множество барове и места за забавление.

По-малката къща в градината е с 4 спални, всяка със собствена баня, както и широки дневни и трапезарии. Тя се намира по-близо до голф и тенис игрищата.

trump-palmiers-02

trump-palmiers-03

trump-palmiers-04

Вижте още

Ангел Славчев: В София област болниците и спешните центрове съществуват просто, за да ги има

leni

Правителството ще отдели 80 млн. лева за справяне с безработицата

ivan

Три оферти подадени за концесия на летище Пловдив

ivan

Напишете коментар