Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции

Заслужава ли си да се инвестира в имот във Валенсия?

С нарастването на спестяванията в банките и при ниските лихви по депозитите там все повече българи се замислят за инвестиране в имот. При това в погледа на нашенци попадат не само родните градове, села и курорти, но също и чуждестранни дестинации. Едно възможност за добра инвестиция предлага испанският град Валенсия.

Защо Валенсия? Това е третия по големина град в Испания. Разполага с красив стар град на име Ел Кармен. Климатът тук е благоприятен, с 300 слънчеви дни в годината. Що се отнася до курортния чар на Испания като цяло, и по-конкретно на Валенсия, и тук грешка няма. Мястото има разкошни плажове и дълъг летен сезон – от май до ноември.

Но Валенсия не е само минало и плаж. Те тук са съчетани с модерна архитектура – видима най-вече във футуристичния Град на изкуствата и науката. Валенсия е и супер пристанище, построено и модернизирано за 350 милиона евро. Местната марина е – дом на едни от най-скъпите яхти в Европа. Тук е и най-големият аквариум в Европа, а има и биопарк с интересни животни.

Какъв обаче е пазарът на имоти във Валенсия и защо си заслужава да си купим имот там? Най-важното е да се отбележи, че цените на имотите в момента са с 40% по-ниски отпреди кризата през 2007-2008 година. Милиони туристи посещават града всяка година, което дава изключителен потенциал за инвестиране в туристически апартаменти. Шестте университета осигуряват огромен брой международни студенти, които са потенциални наематели на имотите. Не на последно място по важност е и фактът, че има евтини директни полети София – Валенсия – 3 пъти седмично с Wizzair – от 70 евро.

Какво може да се купи във Валенсия? Апартамент в центъра на града струва между 90 000 и 150 000 евро. Къща с басейн в планината е на примамливата цена от 70 000 евро, а апартамент близо до плажа може да се намери за 40 000 евро, макар и да е за ремонт.

 

InvestBuild ви предлага и един шанс да се свържете директно с пазара на недвижими имоти във Валенсия чрез Property Club Valencia.

От фирмата ще получите съдействие за покупка и намиране на всякакъв тип имоти във Валенсия и околността. Съдействие с всички документи и юридически услуги на български език. Възможност за финансиране при лихва от 2,25 на сто.

www.propertyclub-vlc.com

0876899905

propertyclubvlc@gmail.com

Вижте още

Cathay Pacific ще получи 39 млрд. долара спасителни средства

leni

103 млн. лв. за безплатно саниране на къщи, обещава властта

Вицепремиерът Захариева връчи наградите „Мистър и Мисис Икономика” за 2017 г.

ivan

Напишете коментар