Invest Build Media
Туризъм и Екология

Хотелиери от Златни пясъци подкрепиха акциите на Валери Симеонов

Съюзът на хотелиерите в курортния комплекс Златни пясъци и Съюзът на собствениците за развитие на к.к. Златни пясъци подкрепят мерките на вицепремиера Валери Симеонов, предприети срещу нарушителите на закона и в защита интересите на туристическия бранш, с оглед на това, че тези проблеми са общи за цялото Черноморие, стана ясно от тяхно изявление.

„С предприетите мерки от вицепремиера г-н Симеонов, държавата за първи път в негово лице показа, как следва да се реши толкова наболял проблем, с толкова дългото отлагане на решаването му, като контролните органи пишат предписания и маркират дейности, водещи до нерешаване на проблема“, посочват хотелиерите.

Според тях мерките на вицепремиера онагледяват как държавата може да защити интересите на сериозните инвеститори, а не на „собствениците на алеи, които нямат нищо общо с туристическата дейност, като хотелиерите плащат рекламации за тяхното неспазване на закона.“

„Надяваме се, че със същата решителност държавата ще подходи и при справянето с другите големи проблеми – временните търговски обекти в курортите и концесиите на плажа“, завършват в декларацията си хотелиерите.

Вижте още

Летният сезон по морето се удължава, отчитат в министерството на туризма

ivan

Половината хотели в страната свалят цените

leni

Кои са държавите, които предлагат най- добри и примамливи условия на своите туристи по време на КОВИД-19?

viktoria

Напишете коментар