Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции

Пуснаха интернет страница за продажба на нови автомобили в България

Премиум марката „Инфинити“ разработи сайт, в който клиентът ще има възможност да извърви целия път от разглеждането на автомобили, през избора до покупката, без дори да се налага да става от канапето. Колата може да бъде доставена пакетирана на посочена локация, съобщава „Дневник“.

За тези, които не са готови да направят онлайн покупка на автомобил, компанията дава възможност да направят тест драйв на посочен от тях адрес или да се свържат с „Инфинити“ консултант. На сайта вижинфинити.бг, който е регистриран на български, клиентите могат да разгледат всички модели, да конфигурират желания автомобил и да получат пълна информация за оборудването на колата.

Информацията е лесна за употреба и клиентът може да избира автомобила по цена, оборудване или двигател. Освен всичко друго ще може сам да предложи стария си автомобил за изкупуване.

Има и възможност за получаване на предварително онлайн одобрение за лизинг. Сайтът е свързан с платформата за стокови наличности на производителя, като клиентите могат да видят и кои автомобили максимално се доближават до техния избор.

Гост на представянето на сайта беше вицепрезидентът на „Инфинити мотър къмпани“, отговарящ за Европа, Средния Изток и Африка, Раул Пичело.

„Във времето, когато дигитализацията е станала част от живота ни и когато 60% от активното население в България ползва ежедневно интернет и извършва някакви транзакции онлайн, ние като новатори смятаме, че сега е точният момент за създаване на тази платформа. Целта ни е все повече клиенти да получават цялата информация, свързана с покупката на автомобил „Инфинити“ бързо, лесно и удобно 24 часа в денонощието“, коментираха от българското дилърство на „Инфинити“.

Вицепрезидентът на „Инфинити мотър къмпани“, отговарящ за Европа, Средния изток и Африка, Раул Пичело, който беше гост на представянето на сайта, посочи, че България е добър пазар за марката. „Бях удовлетворен да разбера, че и онлайн продажбите, въпреки че са млад сектор в България, заемат все по-голям дял. „Инфинити“ винаги е бил бранд, който се стреми да погледне отвъд хоризонта, да търси новото и да развива технологиите“, допълни той.

При представянето на сайта беше обявено, че „Инфинити“ открива два нови оторизирани сервизни центъра в България. Те са в Русе и Бургас.

Вижте още

12 евро става дневната винетка за камиони

ivan

Първите 20 електробуса вече се движат по две линии в София

ivan

Сдоби ли се Абрамович с поредна нова придобивка за 120 млн. долара?

leni

Напишете коментар