Invest Build Media
Инвестиции

Връчиха годишната награда за най-добър агробизнесмен на България

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи годишната награда „Агробизнесмен на България“ за 2017 г. Призът, който се присъжда от 1991 г. от вестник „Български фермер“, получи Николай Стефчов. Цвета Караянчева отбеляза, че българското земеделие е много важна част от икономиката, а с европейските средства, които получава, има възможност да стане още по-модерен и добре развит отрасъл.

В приветствието си към участниците в годишната среща на агробизнеса с ръководствата на Министерството на земеделието, храните и горите и Държавния фонд „Земеделие“ председателят на парламента подчерта, че 73 процента от европейските средства се усвояват от българските земеделски производители. Стремим се максимално да улесним този процес и разчитаме на вас, ако има някакви проблеми, заедно да направим така, че тези субсидии да стигат по-бързо и по-лесно до всеки земеделски производител, каза Караянчева.

Вестник „Български фермер“ има своите традиции, той информира българските земеделци, зачита мнението им и задава темите от дневния ред на българския аграрен сектор, посочи още Цвета Караянчева. Тя поздрави редакционния екип на вестника и пожела още дълги години изданието да помага на българските фермери и да им представя новостите в областта на земеделието.

Вижте още

Как се промениха имотите за последните 10 години?

leni

Столична община с 1,623 млрд. лв. проектобюджет за 2019 година

ivan

Германска фирма разкрива 700 работни места край Русе

ivan

Напишете коментар