Invest Build Media
Инвестиции

БМВ ще продава коли в България през интернет страница

„БМВ груп България“ започна пилотен проект за онлайн продажба на автомобили. Идеята се реализира специално в Централна и Южна Европа, като купувачи ще се търсят за три автомобила БМВ X2.

Кампанията започна в полунощ на 10 април 2018 г, като за целта е разработен специален сайт. България е един от двата пилотни пазара (заедно с Чехия) от региона, които предлагат на своите клиенти възможност да използват иновативната платформа за онлайн продажби.

Освен да бъдат сред първите, които си купуват кола по дигитален път, клиентите, приели предизвикателството, ще могат да се възползват от 1 година допълнително фабрична гаранция. Освен това ще са сред първите притежатели на Х2, тъй като срокът за доставка е от два дни за София до четири дни за всеки друг град. Покупката може и да се достави до избран адрес.

В рамките на процеса на взимане на решение клиентите имат възможност за консултация в чат на живо, достъпен от понеделник до петък от 9:00 до 17:00 часа.

Намерението за покупка се заявява само с натискането на бутон на сайта, като се посочва избран метод на плащане – по банков път или чрез финансов лизинг, предпочитан дилър и място за доставка. В рамките на един час наличието на автомобила се потвърждава, като в следващите два дни клиентът превежда такса за резервация в размер на 2999 лв. Тя се възстановява на клиента, като се приспада от финалната сума за плащане на договора или се възстановява напълно, дори в случаите, в които той се откаже от покупка.

За финализиране на сделката е предвиден срок от седем дни, в които се подписва договор за продажба с плащане по банков път или чрез финансов лизинг. Договорът за покупка може да бъде сключен с избран от клиента дилър сред всеки един от шестте представители на марката в цялата страна – „Ауто Бавария“, София, „М кар София“, „М кар Пловдив“, „Бова кар“, „М кар Варна“, или „М кар Плевен“.

Предложените за продажба автомобили БМВ Х2 са в изпълнението xDrive 20d (задвижване 4Х4 и дизелов мотор със 190 конски сили) M Sport X. Базовата цена на всяка от колите е 81 900 лв. с включен ДДС., а с допълнителното оборудване сумата за плащане става 107 704 лв. с ДДС

През септември миналата година вносителят на премиум марката „Инфинити“ пусна сайт, в който клиентът има възможност да извърви целия път от разглеждането на автомобила през избора до покупката.

Вижте още

Шест месеца ще въвеждат системата за верификация на лекарствата

ivan

Богатите инвеститори по света масово очакват да са столетници

ivan

Депозитните милионери – със 117 повече за 2019г.

leni

Напишете коментар