Invest Build Media
Без категория

Годишните финансови отчети се подават и в 13 офиса на НАП-София до края на юни

От понеделник, 4 юни, до 30 юни 2018 г., годишните финансови отчети (ГФО) ще могат да бъдат подавани освен в Агенция по вписванията и в 13 офиса на Националната агенция за приходите в София.

Гражданите, които ще се възползват от тази възможност, трябва да представят в НАП пълния пакет от документи, необходими за обявяване на годишните финансови отчети в Търговския регистър, включително и документ за платена такса от 40 лв. Заявления за подаване на годишни финансови отчети от фондации, сдружения, читалища и акционерни дружества, няма да се приемат от служителите в изнесените офиси.

В офисите на НАП в столицата ще бъдат обособени работни места за служителите на Агенция по вписванията, които ще обслужват клиенти, подаващи ГФО, допълват от двете ведомства.

Новата услуга стана възможна след като ръководителите на двете ведомства Зорница Даскалова и Галя Димитрова подписаха споразумение, за да облекчат обслужването на клиенти в периода преди изтичане на крайния срок за подаване на финансови отчети.

Списък на Териториалните структури на НАП в столицата, в които ще могат да се подават годишните финансови отчети:

Вижте още

Спа комплекс „Белчински извор“ – „Ателие“ 360

galia

Еврокомисар плете докато слуша дискусиите за пандемията

galia

България е на второ място в Европейския съюз по рециклиране на пластмаса

leni

Напишете коментар