Invest Build Media
Туризъм и Екология

Цените за чадърите и шезлонгите на плажовете във Варна остават непроменени

Цените на шезлонгите и чадърите по варненските плажове няма да поскъпват това лято, съобщи БНТ. И тази година те са като миналата – между два и 20 лева. За гостите на най-големите хотели край Варна плажните принадлежности са безплатни и са част от ол инклузив пакета.

Най-ниски са цените на плаж „Кабакум – Север“ край Варна, където за шезлонг и чадър се плаща по 2 лева. На съседните „Кабакум – Централен“ и „Русалка“, цените са по 2-3 лева по-високи.

Най-високи и тази година остават цените на плаж „Светите Константин и Елена – Север“, където чадърът струва 20 лева, а шезлонгът – 10. В съседният до него плаж те се предлагат на три пъти по-ниска цена. Цената на сянката на градските плажове остава непроменена тази година – чадър и шезлонг струват по 5 лева. За някои туристи цената е висока и те предпочитат свободната зона.

По 10 лева за плажни принадлежности плащат летовниците на плажа в курорта „Златни пясъци“. Стриктно се спазват изискванията каква част от плажната ивица да бъде платена, защото проверки се извършват всяка седмица, казват спасителите на плажовете край Варна.

Вижте още

Музеят на музайките в Девня

leni

В Балчик очакват ръст на броя на туристите

ivan

Какво да правите в Ирландия ако не сте фен на алкохола?

leni

Напишете коментар