Invest Build Media
Туризъм

Туристически център отвори врати в Пампорово

Туристически център отвори врати в Пампорово, информират от „Пампорово“ АД. Центърът ще обслужва целогодишно туристите в курорта с актуална информация за услуги, забележителности и маршрути. Български, израелски и френски туристи са сред клиентите на Пампорово през юли.

Туристическият център ориентира летовниците за възможностите за спорт и активна почивка в Пампорово – планинско колоездене, плуване, конна езда, пешеходен туризъм, тенис, футбол, риболов, алпийски маршрути и др. Лятната програма в курорта включва и ежеседмичен график с организирани спортни и развлекателни мероприятия за ваканционните групи. Спускане с лодки в пещера, джип сафари, скално катерене, пешеходни маршрути и екскурзии до забележителности в Родопите са част от предложенията на центъра.

С лодка в пещера „Голубовица“ е една от атракциите в седмичната лятна програма. Екскурзията и спускането в пещерата е под ръководството на планински водач. За летовниците в Пампорово е осигурено и джип сафари до местността „Чаирски езера“. Скално и пещерно приключение са добавени в списъка с преходи с повишен адреналин. За маршрутите от лятната програма в Пампорово са осигурени квалифицирани планински водачи и транспорт. Училище по планинарство и пешеходни разходки до вр. Снежанка и екопътека „Невястата“ включват предложенията към туристите, предпочитащи по-умерени преходи. Велопарк Пампорово-Мечи чал е основен акцент в програмата от летни атракции в курорта. За любителите на планинското колоездене са на разположение 15 велотрасета с различна трудност и обща дължина над 35 км.

Вижте още

10 лв. такса за уикенд плаж в Албена

admin

С 10% се увеличили туристите, посетили Пловдив през 2018 г.

ivan

Българският съюз по балнеология и спа туризъм обяви парк-хотел „Пирин” за „Най-добър СПА хотел 5*“

ivan

Напишете коментар