Invest Build Media
Туризъм и Екология

5-те най-романтични дестинации за януари (СНИМКИ)

Независимо дали искате да станете част от зимната приказка или да се отдалечите на някой самотен тропически остров, месец януари е идеалното време да заминете на романтично пътешествие с любимия човек. За да ви помогнат във вашия избор сайтът Travel&Leisure изготви списък с петте най-романтични дестинации.

Ето ги и тях:

Леви, Финландия

Ако не сте големи фенове на студеното време, то определено това не е вашата дестинация. Но в случай, че студът не е проблем за вас, то Леви е идеалното място за вас и вашата половинка. За да се потопите в духа на финландския град е добра идея да отседнете в стъклено иглу. Туристическите иглута са просторни и разполагат с кът за хапване, кухненски бокс, баня и тоалетна. А най-романтичната част е, че от него може да наблюдавате северното сияние. Забавленията, които предлага Леви са многообразни – сафари с моторни шейни, освен това имате избор между това да се возите на шейна, която е дърпана от елени или от хъскита.

Кейптаун, Южна Африка

Вино, дива природа и великолепна природна – как да не се влюбите в това място? Плюс това януари е точно в средата на лятото в Южна Африка и вероятността за валежи е много малка. Няма да сгрешите, ако решите да обиколите световноизвестните винарни Tokara и Boschendal.

Ко Кут, Тайланд

Този малко известен, отдалечен остров на югоизточната граница на Тайланд с Камбоджа  е идеален за романтична ваканция. А месец януари е най-подходящият за това, заради умерените температури и минималните валежи. Плажовете са девствени и много чисти, а местата за настаняване разполагат с градинска баня и вана на открито, а липсата на телевизори помага за още по-голямо уединение.

Раджастан, Индия

Известен със своите богато украсени дворци, цветни градове и поразителните пустинни пейзажи, Раджастан е едно от най-романтичните кътчета в света. А януари е идеалното време за неговото посещение. Дневните температури са много приятни, а вероятността за валежи е много ниска.

Ланаи, Хавай

Като единствен курорт на най-малкия обитаван остров Хавай, това е мястото, където може да се отдадете изцяло на любов и хубави емоции. Петзвездната услуга започва на летището в Хонолулу, където гостите могат да изчакат превозното средство, с което ще се предвижат в специален салон с храна, напитки и Wi-Fi. Колата, която ще наемете на острова, винаги е „в комплект с личен шофьор“. Той или тя може да организира всичките ви обиколки на острова, без да трябва вие да се занимавате с нещо.

Вижте още

ОАЕ пускат нов авиопревозвач – първият нискотарифен за столицата

leni

Нощувка в иглу под Северното сияние във Финландия (СНИМКИ)

Ръст на туристическите пътувания на българите с близо 70%

ivan

Напишете коментар