Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции

Виктория и Дейвид Бекъм с нов апартамент за 24 млн. долара

Знаменитата двойка Дейвид и Виктория Бекъм са основна тема в медиите напоследък, най-вече заради съобщения за сериозните покупки на недвижими имоти. Бившият британски футболист Дейвид Бекъм, на 44 години, и известната дизайнека и бивша членка на „Спайс Гърлс“ Виктория Бекъм, на 45 години, наскоро купиха апартамент в небостъргач в Маями.

Този безобразно скъп луксозен апартамент има няколко спални с изглед към залива и струва 24 милиона долара. Жилището се намира в сградата „One Thousand Museum“ в Маями и е обзаведено от един от най-уважаваните архитекти Заха Хадид, съобщава Ти Ем Зи, цитиран от БГНЕС.

Имотът разполага с басейн, а на покрива на сградата има СПА центрове, салони за красота и фризьорски салони, барове и зони за слънчеви бани. Известната двойка, която е женена от 20 години, притежава също вила на стойност 31 милиона паунда в Лондон и семейно жилище на стойност 6 милиона паунда.

Тяхната компания отчете огромна загуба и само през 2018 г. загуби над 12 милиона паунда. Въпреки че финансовите им експерти казват, че няма причина да се страхуват, Виктория, както разкриват нейни близки приятели, е в постоянна паника.

„Дейвид е наясно, че съпругата му е разстроена, но в същото време настоява те да мислят за децата и в никакъв случай да не позволяват да губят милиони. Модата е труден бизнес и Дейвид се опитва да насърчи Виктория”, заключава изданието.

 

Вижте още

България очаква първите F-16 в началото на 2025 г.

Изкуственият интелект като инструмент за ранно предупреждение за урагани

А. Стойковa

Рекорд в строителството на супер високи сгради през 2019г.

leni

Напишете коментар