Invest Build Media
Туризъм и Екология

Москва в пълния си блясък (ВИДЕО)

Няма да ви говорим за всяка една забележителност по отделно, а ще ви оставим да се потопите изцяло във видеото. Включете го на цял екран. Гмурнете се изцяло в атмосферата, пътувайте с най-голямото метро в света, разходете се по улиците с местните, запечатайте картините в сърцето си, мечтайте на воля, но ви гарантираме – посетите ли Москва ще се влюбите за цял живот.

Москва трудно може а бъде събрана само в няколко минути, затова клипчето е по-скоро фрагмент от този величествен град. Това е една малка част от нещата, които можете да видите и усетите, докато сте в руската столица.

Докато се разхождате по безкрайните улици, можете да усетите богатото наследство на руската култура. Москва далеч не е застинала в миналото, а дори се е превърнала в модерен мегаполис. Небостъргачите съжителстват в хармония със стари исторически постройки. Тук миналото и настоящето се преплитат без проблем.

История, могъщество, култура, оживление, забавления, простор, красота, традиции, стремеж, единство, гордост, величие, престиж – Москва…

Ако си пътешественик по душа, няма как величието и красотата на Русия да не те привлекат. Няма как да не те завладее дългогодишната история, традиции, забележителности и архитектура. Спираме до тук, за да ви дадем възможност да я видите, почувствате, усетите и обикнете сами.

Moscow – timelapse from ExtremeTV on Vimeo.

Вижте още

Най-красивият плаж в Европа е край Дубровник

ivan

С нова листовка МВР информира транзитно преминаващите чуждестранни водачи

ivan

Временна организация на движението по време на „Сурва“ в Перник

Напишете коментар