Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции

Имотите на Майкъл Джордан

Той е шесткратен шампион на НБА с тима на Чикаго Булс и настоящ собственик на Шарлът Хорнетс. Той е милиардер и състоянието му се оценява на 2.1 млрд. долара. Неговото име е Майкъл Джордан, а според мнозина той е най-добрият баскетболист на всички времена.

Понастоящем Джордан притежава два имота в Северна Каролина, където играе домакинските си мачове отборът на Шарлът. Другите му два имота, съответно в Илинойс и Юта са обявени за продан, пише Business Insider.

Имението му в Илинойс, се намира в покрайнините на Чикаго. Имотът разполага с 9 спални, 15 бани, тенискорт, баскетболно игрище, фитнес, басейн, салон за покер и пушене на пури, изба и други екстри. Общата площ на имота е над 5200 кв. м.

 

Имотът се предлага от 2012 г. насам, като на три пъти цената му бе намалявана. Днес може да бъде ваш срещу сумата от около 15 млн. долара.

Джордан притежава и по-малък имот в Парк Сити, Юта, който също се продава. Той се простира на 929 кв. м и може да смени собствеността си срещу 7.5 млн. долара.

Имотът има пет спални и девет бани.

 

 

Въздушният притежава и имот в Корнелиус, Северна Каролина, който купува за 2.8 млн. долара през 2013 г. Имението има шест спални и е разположено край луксозен голф клуб.

Намира се само на 40 км с кола от залата, в която Шарлът играе домакинските си мачове.

Милиардерът има и апартамент, който се простира на 650 кв. м в Trust Condos.

Вижте още

Очакват подаването на оферти за концесионер на Летище София до 6 месеца

ivan

Отново ще пробват да ограничат плащанията в брой до 5000 лв.

ivan

България е атрактивна за все повече инвеститори от Япония

ivan

Напишете коментар