Invest Build Media
Туризъм и Екология

Министър Кралев ще открие „Воля за спорт“ за хора с увреждания в Бургас

Радостин Кишишев и Петър Узунов ще тренират заедно с децата

Красен Кралев, под чийто патронаж се провежда националната кампания за хора с увреждания „Воля за спорт“, ще даде старт на състезанията в Бургас на 15 септември. Това е 10-тият град от обиколката на страната, в който деца и възрастни ще покажат спортен дух. Различните дисциплини ще се разиграят от 15 часа в зала „Никола Станчев“ в кв. Меден Рудник. Спортна подкрепа на състезателите ще окажат бившият футболист Радостин Кишишев и президента на ВК „Локомотив“ – Пловдив Петър Узунов.

За да е още по-пълноценен спортния празник с песни ще се включат Искрен Пецов, Тони Димитрова, Пламена. Водеща на мероприятието ще е дуетната половинка на Дичо – певицата Сънхарт.

„Воля за спорт“ ще осъществява по инициатива на Балканска Медийна Асоциация и Агенцията за хора с увреждания, с генералната подкрепа на премиера Бойко Борисов.

Медийна подкрепа оказват: Нова тв, kmeta.bg, eburgas.com, kmetskiizbori.bg, dariknews, netinfo, Bnews, Blife, списание В2В, newsinthecity.bg, sofianews.info, blitz.bg, tradenews.bg, no-comment.bg, gong.bg, yep.bg, vesti.bg, pik.bg, в-к Новинар, в-к 19 минути, в-к Стандарт, ХайЛайф и много други медии, които чувстват съпричастност.

keshishev1 keshishev2

Вижте още

От 3 юни Италия разрешава свободното пътуване в страната

leni

Домът на хобитите (СНИМКИ)

3,6 млрд. евро са приходите от международен туризъм, отчита се ръст от 6,6%

ivan

Напишете коментар