Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции

Банки и имоти: Получете отговорите на всички въпроси, които ви вълнуват

На 16 юли от 18:30 ще се проведе уебинарът „Банки и Имоти” организиран от Antre Real Estates. Гост в стрийминга на фен страница на Antre във фейсбук ще бъде Димитър Пенков, „Банкер на годината” 2016, а понастоящем Изпълнителен Директор на Revolution Credit Consult. Уебинарът е насочен към купувачи на жилище, инвеститори и строителни предприемачи, които възнамеряват банково кредитиране. Ето защо главен акцент ще бъде жилищното кредитиране и промените, които предстоят по време на пандемията.

Събитието ще започне с кратък макроикономически обзор на ситуацията, след което ще премине към дискутиране на очаквани промени в банковите политики по кредити и депозити, както и рестрикции към определени браншове. Уебинарът ще продължи с обсъждане на полезни варианти за действие при проблеми с кредитирането. Естествено ще се засегне и темата за инвестициите с потенциал към днешна дата и не на последно място гостът ще сподели и очакванията си до края на годината.

В края на уебинара зрителите ще имат възможност да зададат своите въпроси, на които водещият Цветослав Христов и гостът, Димитър Пенков да отговорят на живо.

Повече информация за уебинара може да следите в тематичното събитие във фейсбук.

Вижте още

Най-малкият дом на пазара в Сан Франциско с цена 550 000 долара

admin

Повече от 70 български фирми и представителства работят в Сърбия

ivan

Разпродажбата на Мъск: 5 имота за 100 млн. долара

leni

Напишете коментар