Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции

За продан: Къщи на Епщайн във Флорида и Ню Йорк

Два от недвижимите имоти на финансиста Джефри Епщайн, обвинен в трафик на млади жени и сексуални престъпления и починал в американски затвор, се продават за близо 110 милиона долара, съобщи CNN.

Според медията и двата недвижими имота са споменати в материалите на съда като места, където Епщайн е извършил някои от престъпленията, за които беше осъден. Домът, намиращ се на 71-ва улица в Ню Йорк, се продава за $ 88 млн. Седеметажната сграда разполага с 40 стаи, включително 10 спални и 15 бани, и изглед към „Сентръл парк”. Брокери описват сградата като най-големият еднофамилен дом в Ню Йорк, подходящ за дори за консулство, посолство, музей или фондация.

Вторият дом, собственост на Епщайн, се намира в Палм Бийч, Флорида и се продава за $ 21,9 млн. Тази сграда разполага с шест спални и седем бани, басейн, билярдна стая и гараж за три автомобила.

Финансистът беше арестуван от органите на реда в щата Ню Йорк на 6 юли 2019 г. Прокурорите заявиха, че има доказателства, че през 2002-2005 г. той е организирал секс трафик на десетки млади жени и момичета в дома си в Манхатън, като най-младата му жертва е била на 14 години./БГНЕС, ТАСС

Вижте още

НАП: Несъбраният ДДС от 2000 г. до 2017 г. е 5,8 млрд. лв.

ivan

Еврокомисията взема мерки срещу нелоялните търговски действия при продажбата на храни

ivan

Вижда се ръст на измамите, направени чрез PayPal фактури

viktoria

Напишете коментар