Invest Build Media
Туризъм и Екология

Кои са държавите, които предлагат най- добри и примамливи условия на своите туристи по време на КОВИД-19?

В канала на Vbox7 – Top of the Tops създадоха класация на най- примамливите за посещение държави, дори по време на съществуващия страх от КОВИД- 19.

Канкун, Мексико

В Канкун, примамливите предложения включват две безплатни нощувки на всеки две резервации от гостите. Подобно е и предложението за наем на кола. Също така, там предлагат безплатен престой на до две деца, както и 20% намаления при посещения на атракции.

Сицилия, Италия

Южният италиански остров Сицилия обяви, че ще предложи да плати половината от самолетните разходи на посетителите и една трета от разходите за хотел, за да накара туристите да се завърнат. Сицилия също ще предостави безплатни билети за много от своите музеи и археологически обекти.

Мадейра, Португалия

Португалският остров Мадейра, в Атлантическия океан, е открит за чуждестранни туристи от 1 юли. Според разпоредбите, всеки, който иска да стъпи на острова, трябва да притежава отрицателен тест за коронавирус в рамките на 72 часа от пристигането. Ако обаче няма такъв, то той ще му бъде предоставен безплатно от правителството на Португалия. В Исландия също привличат туристите с безплатни коронавирус тестове.

Кипър

Кипър обеща да покрие всички разходи на туристи, ако те се разболеят от коронавирус при посещението си в островната държава. Разходите биха включвали цялата сума за настаняване, храна, лекарства и тестове за близките на заболелия.

Узбекистан

Узбекистан стартира кампанията „Гарантирано безопасно пътуване“, която предлага на посетителите 3000 долара, ако се заразят с вируса по време на туристическо пътуване в страната. За да имате право на обезщетението, трябва да сте резервирали пътуването си с местен екскурзовод.

 

Вижте още

Габриела Кирова и Зий Ребело короноваха Мис Обзор

ivan

Wizz Air отменя и полетите до Израел

leni

Мариана Николова: Предвидени са 55 млн. лв. за чартърни полети с цел туризъм

viktoria

Напишете коментар