Invest Build Media
Туризъм и Екология

Отвори първият споделен плажен офис в Каваци

Подобни работни споделени места се откриват в почти всеки голям град в България, а с бързото развитие на технологиите, свързването на хората по света никога не е било по- лесно. Ако работата Ви го позволява, вече няма значение къде се намирате – дали сте на почивка или на непланирано пътуване, то можете да изпълнявате задълженията си.
В най- слънчевите и топли дни, няма човек, който да не мисли и мечтае за морето. И именно защото в днешно време много хора могат да си позволят лукса да работят от всяко едно кътче, предприемачът Ясен Русев решава да покаже, че и в България е възможно да комбинирате море, слънце и плаж с ефективна работа. Русев решава да създаде офис на плажа, като комбинира морска гледка, добър интеренет, приятна обстановка с приветливи хора.. уют и комфорт за работа.

Ясен Русев е създател на стартъп и решава, че може да направи още един проект, който да бъде „летен“.

„Винаги съм мечтал да си имам барче на плажа, сега нямам барче, но си имам coworking“, разказва предприемачът.

Преди близо месец заедно с бизнес партньорът му Свилен Еленков, откриват първото споделено работно пространство на плажа у нас – Beach Hub Kavatsi.

Комбинацията от ситуацията с ковидкризата и тенденцията все повече хора да работят от вкъщи, която сега се засили заради пандемията, дава сигнал на Ясен Русев, че трябва бързо да създаде подобно работно място на брега на морето. Той се мобилизира и на 10 юли тази година го открива на плажа на къмпинг „Каваци“, близо до Созопол.

Подобни споделени пространства има на много места в България, но всички те са на по-урбанизирани територии.

„Ние сме първият, буквално, „плажен офис“, който съчетава в себе си удобството на офис пространството и разположение, а в същия момент си на 10 стъпала от пясъка, което пък е най-големият плюс в сравнение с колегите ни“, казва той.

Източник: economic.bg

Вижте още

8 от плажовете в Черна гора, които си струва да видите

25 хиляди гости се очакват в България за председателството на Евросъюза

ivan

37% повече пътници на Летище София през юни

ivan

Напишете коментар