Invest Build Media
Архитектура и Дизайн

Как да изберем гаражна врата?

Може би до момента, в който на човек не му се наложи да избира такава, не си дава ясна сметка колко много различни видове има. Всяка гаражна врата трябва да бъде съобразена с изискванията и нуждите на нейния бъдещ собственик, като под внимание трябва да бъдат взети материалите, начинът на отваряне, дебелината – за да не се отнема от гаражното пространство и пр.

Ние от investbuild.eu ви съветваме да се допитате до истински професионалисти. Изборът може да бъде много улеснен, когато разкажете подробно какво търсите и какво искате, а специалисти в сферата ще ви покажат всяка една врата, която отговаря на вашите бюджет и изисквания. Няма нужда да се мъчите сами!

Днес сме избрали да ви разкажем за Build Technic – фирмата, която променя облика на пазара на гаражни врати у нас.

През 2019 г. Build Technic е избран за Официален представител за България и РС Македония на чешкия производител на индустриални и гаражни секционни врати TRIDO S.R.O. като в отговорностите на официален представител влизат дейности по продажба, доставка, монтаж със собствени монтажни екипи, гаранционен и извън гаранционен сервиз. Тоест – за вас не остава друго задължение освен спокойно да ползвате вратата, която сте избрали!

Продуктите на TRIDO S.R.O. се предлагат, както със стандартни размери, така и по заявка на клиента със специфични размери.
Индустриалните врати, производство на TRIDO S.R.O., които Build Technic предлага на пазара са:
– Индустриални секционни врати със сандвич панели;
– Индустриални алуминиеви секционни врати;
– Индустриални сгъваеми врати със сандвич панели;
– Индустриални сгъваеми алуминиеви врати;

Асортиментът в предлаганите гаражни секционни врати TRIDO е изключително голям, даващ възможност за разнообразие на размери (стандартни и по заявка на клиента), задвижвания, цветове и покрития, но основните са:
– Стандартна гаражна система;
– Мини гаражна система, с изискуем минимален щурц от 50 мм;
– EVO гаражна система – уникален продукт в сегмента, с монтаж на гаражната врата в лицевата част на строителния отвор на гаража, като тази система осигурява увеличаване полезната дълбочина на гаража, с толкова, колкото е дебелината на зида;
– Пружинна гаражна система, с иновационна технология „пружина-в-пружина“;
– Странична гаражна секционна система – алтернативно решение, незаемащо пространството под тавана;

Повечето врати се предлагат с ръчно или с електрическо управление.

За да може да предложи пълна гама от услуги и продукти на своите клиенти, Build Technic  извършва също така дистрибуция и монтаж на входни и интериорни врати, метални и пожароустойчиви врати.

Фирмата предлага реална алтернатива на пазара в избора на видове и модели гаражни и индустриални врати. Фокусирана е към нуждите на клиента – частен или индустриален. Главната цел е личният контакт, консултациите на място и помощта в избора на възможно най-добрия продукт спрямо нуждите и изискванията на клиента.

Повече за Build Technic и техните продукти и услуги може да научите ТУК.

Вижте още

Първият златен хотел в света бе открит в Ханой (СНИМКИ)

Кухня с дневна в стил прованс – уют и френски шик

leni

Детайлът в интериора, който променя целия облик

leni

Напишете коментар