Invest Build Media
Архитектура и Дизайн

В дома на Виктория и Дейвид Бекъм има водопади и плуват живи рибки

Приказна бяла къща на 4 етажа, разположена в сърцето на Лондон и датираща от преди 150 години! Това определено е достоен дом за легендарното семейство Бекъм. След като се разделиха с имението си в Хартфордшър, наречено от пресата Бекингамски дворец, Дейвид и Вики се сдобиха с истинско архитектурно съкровище.

Простиращ се на площ 900 кв. м., домът на семейство Бекъм струва около 40 милиона паунда, разполага с 8 спални и 7 бани, салон за разкрасяване, моден подиум, просторен фитнес, билярдна маса и разбира се, бизнес кабинети и подземен гараж. Тук определено има място за всичко – както за мъжки забавления, така и за типично женски хобита. Запазена зона за децата на известното семейство е вторият етаж, където се намират детските стаи и кътове за игри.

Екстравагантно решение за впечатляваща украса на дома ще е водопад, в който ще плуват истински декоративни рибки. Всяка от баните е оборудвана с водоустойчиви плазмени телевизори за максимален релакс по време на следобедната вана. Излишно е да се споменава, че за дрехите, обувките и аксесоарите на модната дизайнерка и футболната легента има специално помещение, а спалнята на звездите е грандиозна.

Една от причините семейството да се установи в Лондон е че децата на Вики и Дейвид ще учат в Англия. Звездите притежават имоти в Южна Франция, Дубай и Калифорния. През 2003 г. когато Дейвид заигра в Реал Мадрид, семейството се сдоби с имот в Испания на стойност 4,5 милиона паунда.

Къщата в Манчестър, в която Дейвид е живял преди време със семейството си, днес се  продава за скомната сума от  350 000 долара. Новият палат на Вики и Дейвид Бекъм се отличава със  специално конструирана ориенталска градина. Там вероятно талантливата дизайнерка ще се отдава на размисъл и ще твори своите нови модни колекции. Състоянието на двете звезди възлиза на 200 милиона паунда. Дейвид и Виктория имат четири деца – три момчета и едно момиче.

Вижте още

Collider Activity Centre

admin

Кухня с дневна в стил прованс – уют и френски шик

leni

До 10 септември регистрират в архитектурния конкурс за Тютюневия град в Пловдив

admin

Напишете коментар