Invest Build Media
Архитектура и Дизайн

Къде живее Доналд Тръмп след Белия дом ?

Чудели ли сте се някога къде живее Доналд Тръмп ?
Това е едно пътуване до къщата му, която представлява луксозен мезонет за над 100 милиона долара в центъра на Голямата ябълка.

Доналд Тръмп , сред многото си имения, разпръснати по света, е избрал да се установи със семейството си (съпругата му Мелания и син Барън) в един от най-луксозните небостъргачи в Ню Йорк, в центъра на Манхатън, построен от него самата в началото на 80-те години и която носи името на Trump International Hotel & Tower .

Къщата е в стил Луи XIV , луксозна, богата, пълна със злато, сребро и много произведения на изкуството.

До 3-етажен супер мезонет може да се стигне само след като човек е преминал няколко проверки за сигурност, включително металдетектор.

Стилът на къщата е рококо, с орнаменти, заоблени линии и злато тапицерия.

Сред декоративните елементи са тропическите растения, вероятно идващи от дома им в Палм Бийч във Флорида, които намаляват помпозността на мебелите.

През стените на дома през 2004 г., е заснет успешното риалити шоу The Apprentice, което дава известност на Тръмп от широката публика и дори звезда на Алеята на славата през 2007 г.

Друго любопитство се отнася до факта, че Тръмп винаги е твърдял, че живее между 66-ия и 68-ия етаж на кулата, но според официалните документи сградата трябва да има само 58 етажа.

Вижте още

Невероятна сграда ще промени пейзажа в Брюксел

leni

Неподходящи надписи на спирка на трамвай са заличени

Мишел Обама показа коледната украса на Белия дом

admin

Напишете коментар