Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции

Зелените Оскари отбелязват 10-ти юбилей

Националният конкурс “Най-зелените компании в България 2020” предизвиква отговорните бизнеси в необичайна година като 2020, в която отбелязва и своя 10-ти юбилей. Надпреварата е предназначена за компаниите, които имат зелени идеи, кампании, събития, инициативи или инвестиции и самоинициират действия и каузи за по–здравословна среда.

Конкурсът е уникален за България, дори и в година като настоящата, той отчита постигането на „зелени“ цели и корпоративни стратегии. Компаниите, които са се включили от стартирането му до този момент, надвишават 650 и всички те са отчели постигането на „зелени“ цели и реализирането на устойчиви корпоративни стратегии.

Някои от основните критерии за оценяване, заложени в онлайн въпросника, са свързани с конкретни действия за намаляване на вредното въздействие от дейността на кандидатстващите, с проведената комуникационна кампания вътре в компанията и навън сред обществеността, както и с програми и дейности, свързани с използването на ресурси в компанията по начин, щадящ околната среда.

Нов момент тази година са категориите изън основния панел. За тези награди се кандидатства с олекотен въпросник и включват широк спектър от категории като:  Зелена иновация в Ковид-19, Зелено събитие, Зелена технология, Зелена образователна инициатива, Устойчиви политики в Ковид-19, Иновация от рециклирани материали и много други.

За поредна година ще бъдат връчени и специалните отличия:

Зелена личност – награда на публиката

Зелено перо – кандидатури се приемат на имейл: office@b2bmedia.bg

Зелена медия – кандидатури се приемат на имейл: office@b2bmedia.bg

Официална церемония по награждаване ще е на 1 октомври 2020.

Всички срокове и условия за кандидатстване ще откриете на сайта:

https://green.b2bmedia.bg

Вижте още

Записи от древността: Проучват тракийска гробница в Хасковска област

Лидерът на КНСБ: Приемането на еврото у нас няма да повлияе на общия инфлационен натиск

ivan

Германска фирма ще инвестира в българския ИТ сектор

ivan

Напишете коментар