Invest Build Media
Архитектура и Дизайн

Най-доброто 3D заснемане на сгради предлага Архитектурно студио ЕКАБО

Архитектурно студио ЕКАБО отбелязва втората година от своето създаване с нов сайт – ekabo.bg. В него могат да бъдат открити услугите, които фирмата предлага, както и част от нейните реализирани проекти. За краткия период от своето функциониране ЕКАБО ЕООД установи силни и стабилни партньорства с десетки фирми с разнообразни дейности, като една от тях е дизайн студио КМП Груп ООД.

Предстои двете фирми да започнат да предлагат 3D заснемане на нови и стари сгради, паметници на културното и архитектурното наследство, археологически забележителности и трудно достъпни съоражения. “Опитът и съвременната технология са един от ключовете за конкурентоспособност и успех в днешно време”, споделя арх. Пано Козаров, основател на ЕКАБО, който е участвал в заснемането на Американския колеж в София, както и във възстановяването на архитектурните детайли по фасадата на Военноморския клуб във Варна.

ЕКАБО има зад себе си три строящи се сгради и над 53 000 кв. м РЗП на съгласувани проекти, което включва многофамилни и еднофамилни жилищни сгради, интериорни проекти, проекти за промишлени сгради, архитектурно заснемане на сградния фонд на висшето строително училище „Любен Каравелов“.

ЕКАБО бе отличена с няколко статуетки по време на церемонията на Националните награди за строителство и инвестиции, който се проведоха на 19 юни 2020 г. в хотел „Маринела“.

Вижте още

Английско село изненада с най-уютната автобусна спирка

ivan

Открита е процедурата по избор на изпълнител на реконструкцията на Западен парк

ivan

Президентът: В УАСГ се задава бъдещият облик на България

ivan

Напишете коментар