Invest Build Media
Награди

Раздават наградите в конкурса „Иновативно предприятие на годината“

„Икономическа устойчивост чрез иновации“ е темата на 16-ото издание на Националния иновационен форум, на който ще бъде разгледан доклад как български предприятия са реагирали на възможностите и предизвикателствата на кризата в годината на Covid пандемията.

Форумът се провежда под патронажа на президента Румен Радев.

В доклада тази година експертите анализират оптимизирането на производствените процеси, наложено от кризата, осигуряването на безопасна среда за работа и създаването на нови продуктови предложения в отговор на промените, новите бизнес модели и иновациите на работното място.

В рамките на събитието ще бъдат обявени и победителите в 16-ото издание на националния конкурс „Иновативно предприятие на годината“.

Конкурсът отбелязва ръст на кандидатурите на стартъпи и на компании извън София и големите градове. Представителите на големите икономически сектори посочват и големия интерес към новосъздадената категория „Дигитална трансформация“.

Освен наградата за иновативно предприятие на годината, отличените фирми в конкурса ще получат и правото да използват марката „Високи постижения в иновациите“.

Организатор на форума е фондация „Приложни изследвания и комуникации“.

Вижте още

Патриархът изпрати съболезнования за кончината на Симеон Пешов

126 400 лв. бяха събрани за ремонт на „Св. Ал. Невски“ с кампания „За величието на храма“

leni

10-годишно българче събра 80 медала от състезания по математиката

Напишете коментар