Invest Build Media
Имоти и строителство

Предлагат най-тясната къща в Лондон за милион евро (СНИМКИ)

Най-тясната къща в Лондон вече си има цена и то доста солена. Тя е „сгушена“ между фризьорски салон и лекарски кабинет и се предлага за продан за над 1 милион евро (950 000 лири), предаде Франс прес.
В най-тясната си част къщата е широка само 1,7 метра. Необичайният 5-етажен имот в квартал Шепърдс Буш първоначално е бил викториански магазин за шапки, със склад за стоката и жилищни помещения на горните етажи. Като спомен от миналото къщата е запазила малък прозорец, украсен с лампа във формата на бомбе.
За Дейвид Майърс, мениджър продажби в агенция Уинкуърт, която предлага имота за продан, цената му се обяснява с факта, че къщата, построена в края на 19-и или началото на 20-и век, представлява „уникална част от историята и магията на Лондон“. Размерите на къщата не са еднакви навсякъде.Ако кухнята, разположена на мецанина, е най-тясното място, то тя се отваря към трапезария, която е почти двойно по-голяма. Зад френските прозорци се открива градина с широчина 2,5 метра.Според Дейвид Майърс къщата е предназначена за „млада двойка или сам човек“, които ще оценят красотата й такава, каквато е. Според мениджъра продажби имотът ще допадне на „арт“ купувачи или „бохеми“.

Вижте още

Най-високата дървена сграда в света се строи в Норвегия

ivan

Обявена е обществена поръчка за изграждането на още 16 км от магистрала Хемус

admin

Падат ограниченията за движението на автомобили през тунел Витиня

ivan

Напишете коментар