Invest Build Media
Имоти и строителство

Предлагат най-тясната къща в Лондон за милион евро (СНИМКИ)

Най-тясната къща в Лондон вече си има цена и то доста солена. Тя е „сгушена“ между фризьорски салон и лекарски кабинет и се предлага за продан за над 1 милион евро (950 000 лири), предаде Франс прес.
В най-тясната си част къщата е широка само 1,7 метра. Необичайният 5-етажен имот в квартал Шепърдс Буш първоначално е бил викториански магазин за шапки, със склад за стоката и жилищни помещения на горните етажи. Като спомен от миналото къщата е запазила малък прозорец, украсен с лампа във формата на бомбе.
За Дейвид Майърс, мениджър продажби в агенция Уинкуърт, която предлага имота за продан, цената му се обяснява с факта, че къщата, построена в края на 19-и или началото на 20-и век, представлява „уникална част от историята и магията на Лондон“. Размерите на къщата не са еднакви навсякъде.Ако кухнята, разположена на мецанина, е най-тясното място, то тя се отваря към трапезария, която е почти двойно по-голяма. Зад френските прозорци се открива градина с широчина 2,5 метра.Според Дейвид Майърс къщата е предназначена за „млада двойка или сам човек“, които ще оценят красотата й такава, каквато е. Според мениджъра продажби имотът ще допадне на „арт“ купувачи или „бохеми“.

Вижте още

Първият етап от изграждането на парк Въртопо приключва през септември

ivan

3,1 млрд. лв. инвестирани досега по програма „Региони в растеж“

admin

Фандъкова провери изграждането на Арменската апостолическа православна църква

ivan

Напишете коментар