Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции

Технологичната конпания Xiaomi влиза в Kaufland

Двете компании се обединяват в дългосрочно партньорство, за да направят новите технологии достъпни за всеки

Технологичният лидер Xiaomi и най-голямата търговска верига Kaufland България обявиха старта на своето сътрудничество. То е ексклузивно, дългосрочно и ще включва поредица от атрактивни предложения. Първото от тях е за лоялните клиенти, притежатели на Kaufland Card.

Водени от иновациите и от качеството на услуги и стоки, които предлагат в своите сектори, Xiaomi и Kaufland България ще осигурят на клиентите си изживявания от ново поколение. Съвместните кампании до края на годината ще им предложат широка гама продукти, подходящи за всеки вкус, нужда и възможности, включително и тематични продукти за първия учебен ден и Коледа.

„Това е първата от поредицата технологични изненади, които очакват лоялните клиенти на Kaufland България. Избрахме да стартираме с продукти от портфолиото на технологичния лидер Xiaomi първо заради качеството, което е изключително важно и за двете компании, но също така и заради общата ни амбиция да растем и да предлагаме най-доброто на клиентите си“, коментира Ялчин Джем, търговски директор на Kaufland България и член на Управителния съвет на веригата.

„Радвам се, че можем да обявим това партньорство между две лидерски в сегмента си компании. Избрахме да работим с Kaufland България заради изключително силното им национално присъствие и партньорско отношение. Широкото ни портфолио и богата ни екосистема от качествени продукти на достъпни цени в комбинация с милионите потребители на Kaufland България са сигурен гарант, че ще растем заедно“, добави Николай Нанков, регионален мениджър на Xiaomi за България.

Разнообразието от продукти, включени в първата обща кампания, е насочено към нуждите на всеки „умен“ дом и всеки член на семейството – от безжични слушалки и рутер, през смарт гривна и електронен кантар, до охранителна камера, пречиствател за въздух, вертикална прахосмукачка или прахосмукачка робот за сухо и мокро почистване. За първи път в Kaufland България ще се предлагат  електрически скутери.

Вижте още

В бюджета има над 3 млрд. лв. за борба с пандемията догодина

С 20% нараснаха кувейтските инвестиции в България през 2016 година

ivan

10 Съвета как да пестим енергия през зимата

Напишете коментар