Invest Build Media
Туризъм и Екология

Гостите на BURGAS SUMMER FESTIVAL и МИСИС ПЛАНЕТ 2022 първи ще видят новата колекция на DIKA

Цяло съзвездие от добре познати красавици ще дефилират на уникалното модно събитие в НХК.

Гостите на предстоящото ревю BURGAS SUMMER FESTIVAL и международния конкурс МИСИС ПЛАНЕТ 2022 първи ще имат възможността да видят колекция ЕСЕН-ЗИМА 22/23 на DiKA. Популярната моден бранд е участник в ревюто и ще покаже 13 сета избрани облекла за предстоящия сезон.

Новата колекция е вдъхновена от дългоочакваното завръщане към динамиката на корпоративния живот и търсенето на класическите бизнес силуети, освежени от духа на времето. От DiKA разкриват, че посетителите ще видят делови и бизнес кежуал дрехи, комбиниращи женствени костюми, рокли с двуредно закопчаване, панталони с красиви ризи. Водещите цветове на DiKa за есента са виолетово и оранжев мак – дръзки и разпознаваеми, открояват и подчертават стила на дамите, които ги носят. Останалите цветове са черно, бяло, беж, горчица.

Припомняме, че DiKa е българска марка с близо 30-годишна история на пазара. От 2017 е част от световния лидер в текстилната индустрия „Е Миролио Груп“. Марката продължава своето динамично развитие, с дигитално и физическо присъствие в България, Франция, Румъния, Грузия и Сърбия.

Междувременно организаторите на събитието разкриват, че цяло съзвездие от красавици, участвали и печелили титлите мис, мисис и кралица, ще дефилират пред гостите във вечерта на 15-ти юли. Сред тях са Кралица на Бургас 2022 Йоана Стефанова, Мисис Бургас 2022 Валерия Докузова, Мисис Бургас 2018 Виржиния Иванова, вице Мисис Бургас 2016 Розалина Попова и др.

Един от официалните партньори на BURGAS SUMMER FESTIVAL и Мисис Планет  е козметичният лидер Beauty Studio Nefertiti – Бургас, които вече над 9 години предлагат най-добрите решения, свързани с визията и доброто самочувствие. Козметичното студио разполага с високотехнологична апаратура на международните лидери за постигане на впечатляващи резултати в областта на лазерната епилация, моделирането и подмладяването на лицето и тялото с качествени, надеждни и безвредни естетични процедури.

Друг официален партньор на събитието е „Дайв Технолъджис“ – единствената фирма занимаваща се професионално с производство и модернизиране на барокамери в страната. Фирмата разполага с екип от професионалисти с дълъг опит в тази област, както и модерна материална част.

Припомняме, че ревюто BURGAS SUMMER FESTIVAL и конкурсът МИСИС ПЛАНЕТ 2022 ще се проведат на 15-ти юли/този петък/, от 20:00 часа в Културен дом на НХК.

 

Вижте още

Местните власти и експерти обсъждат важността на енергийната ефективност

Министрите одобриха отпадане на разместването и отработването на почивни дни

admin

Италиански замъци, превърнати в приказни хотели

leni

Напишете коментар