Invest Build Media
Архитектура и Дизайн

Брутална къща втрещи архитектурните маниаци. СНИМКИ

В Исландия е проектиран нов невероятен жилищен проект във формата на преобърнат контейнер, но страните му са заменени с панорамно стъкло, което гарантира 360-градусова гледка.

Къщата, наречена „The Brutalist House“ е с площ от 750 квадратни метра на два етажа. На приземния етаж е холът и трапезарията заедно с кухнята и банята. Креативността на дизайна е очевидна на терасата, която предлага фантастична гледка, докато се наслаждавате на първото си сутрешно кафе.

Не на последно място, третият етаж съдържа очарователна родителска спалня и отделна врата, зад която можете да скочите в невероятния панорамен басейн в горещите летни дни, което го прави безценно място за релакс.

От основаването си компанията „LYX Arkitekter“ се превърна в пионер в областта на архитектурата, създавайки отлични проекти в различни концепции, от възвишен дизайн до стила на ислямската архитектура в комбинация с модерен дизайн, който създава изключителна артистична цялост.

Днес новата концепция се оценява според концепцията за брутализъм, създадена от гениалния инженер Le Corbusier през 1952 г.

Вижте още

Един френски апартамент (СНИМКИ)

Вдъхновяваща къща сред перуанската природа

leni

Шикозният апартамент на Камерън Диаз, продаден за 4 млн. долара (СНИМКИ)

leni

Напишете коментар