Invest Build Media
Архитектура и Дизайн

Брутална къща втрещи архитектурните маниаци. СНИМКИ

В Исландия е проектиран нов невероятен жилищен проект във формата на преобърнат контейнер, но страните му са заменени с панорамно стъкло, което гарантира 360-градусова гледка.

Къщата, наречена „The Brutalist House“ е с площ от 750 квадратни метра на два етажа. На приземния етаж е холът и трапезарията заедно с кухнята и банята. Креативността на дизайна е очевидна на терасата, която предлага фантастична гледка, докато се наслаждавате на първото си сутрешно кафе.

Не на последно място, третият етаж съдържа очарователна родителска спалня и отделна врата, зад която можете да скочите в невероятния панорамен басейн в горещите летни дни, което го прави безценно място за релакс.

От основаването си компанията „LYX Arkitekter“ се превърна в пионер в областта на архитектурата, създавайки отлични проекти в различни концепции, от възвишен дизайн до стила на ислямската архитектура в комбинация с модерен дизайн, който създава изключителна артистична цялост.

Днес новата концепция се оценява според концепцията за брутализъм, създадена от гениалния инженер Le Corbusier през 1952 г.

Вижте още

Едно от най-добрите кафенета в Лондон е българско

ivan

Медна гравюра на Албрехт Дюрер открита на битак

admin

Идеи за неутрален интериор със стени в сиво

Напишете коментар