Invest Build Media
Архитектура и Дизайн Бизнес и Инвестиции Имоти и строителство

Изграждането на бъдещето: Нов метален мост за Царево и Ахтопол

Утре започва инсталирането на метален мост върху пътя между Царево и Ахтопол, съобщиха представители на Министерството на регионалното развитие и благоустройството за област Бургас. В момента, всички компоненти на временния мост се пренасят на място и се предвижда да бъдат налични до сутринта. Освен това, екскаватор ще бъде доставен, за да помогне при демонтажа на повредения мост.

Локалната полиция информира, че води усилия за възстановяване на моста в Царево, който се намира на обходния маршрут. Тази място, където се образува дупка, в момента се засипва със скална маса, с цел да се разреши движението на леки автомобили. Планира се възстановяването да бъде завършено до трите часа след полунощ. На пътя между Царево и Малко Търново, след село Изгрев, движението е временно ограничено до една лента, поради същата причина – компрометиране на пътната инфраструктура след силни дъждове и наводнения.

Също така е въведена временна организация на движението в една лента в района на река Караагач между курортите Китен и Царево. Тази мярка беше взета в резултат на неотдавнашните наводнения и нуждата от стабилизация на ситуацията.

Вижте още

Нестандартна къщичка в гората

leni

Софийски квартал Лозенец на опашка за платени паркоместа

Търсенето на селски имоти се увеличава

leni

Напишете коментар