Invest Build Media
Туризъм и Екология

Преобразяване на обществени автобуси в луксозен хотел

Bus Collective стана първият курортен хотел в Югоизточна Азия, който преобразява излезлите от експлоатация обществени автобуси в модерни и луксозни хотелски стаи. Проектът обнови 20 автобуса, предишно принадлежащи на SBS Transit, оператор на обществен транспорт в Сингапур, и ги превърна в стилни и комфортни хотелски апартаменти.

Официалното откриване на The Bus Collective е планирано за 1 декември, а вече са налични резервации чрез уебсайта на хотела.

Хотелът се намира в Changi Village, Сингапур, и заема 8600 квадратни метра земя. Разположен близо до местни забележителности като Changi Village Hawker Centre, Changi East Boardwalk и Changi Chapel & Museum, той предлага седем различни категории стаи с различни удобства. Цените за нощувка започват от 296 долара, а определени стаи предлагат допълнителни удобства като вани и големи легла.

Напрекарано че пенсионирани, някои характеристики като волан, шофьорска седалка и прозорци са запазени, за да запазят уникалния характер на автобусите. Проектът е инициатива на WTS Travel и неговите партньори, като се стреми да демонстрира как туризмът и опазването на околната среда могат да се обединят, предлагайки уникални преживявания.

Вижте още

Проверяват доходите на 302 собственици на луксозни коли по Северното Черноморие

ivan

От 19 декември ще бъде достъпна по-голямата част от ски зона Пампорово

На почти 300 години е най-старият ресторант в света. Вижте къде се намира

leni

Напишете коментар