Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции

Ивайло Папов: Излизам на протест в четвъртък срещу антибългарското правителство, което се опитва да убие гласа на народа и правото му да бъде питан

„Кога България се превърна в една колония с фасадна демокрация? Последните три десетилетия плеяда антибългарски правителства направиха и невъзможното да убият в зародиш  демокрацията. Последният пирон сложиха срамната коалиция на „сглобката“. Те не се посвениха да посегнат и на последния останал механизъм за пряка демокрация-правото народът да бъде питан! Конституционният съд не защити правото на 604 хиляди българи и се превърна в удобна патерица на задкулисето и неин гумен печат.“, написа народният представител Ивайло Папов в социалната мрежа Фейсбук. Той призова приятели, членове и симпатизанти на „Възраждане“ да се присъединят към протеста на 8-ми февруари, с който всички заедно да защитят българския лев.

В четвъртък „Възраждане“ организира протест  в 9:00 часа пред сградата на ЦУМ, в центъра на София, където се намира Конституционния съд.

Вижте още

Сивата икономика в България е под 16%

ivan

Бивш министър смята за „бабини деветини“ твърденията за високи цени при въвеждане на еврото

ivan

Земеделският министър: Най-малко 75% месо ще имат кренвиршите

ivan

Напишете коментар