Invest Build Media
Туризъм и Екология

България впечатлява с най-големия си щанд на туристическото изложение в Букурещ

34 родни фирми и общини ще представят България на пролетното туристическо изложение в Румъния. Събитието ще се проведе в най-големия изложбен център в румънската столица Ромекспо, а щандът на България ще бъде най-големият в сектора на международните участия – с площ от 300 кв. м.

През четири дни, от днес до 18 февруари, изложителите ще предлагат ексклузивни отстъпки, „ол инклузив“ пакети и промоции както за градски бягства, така и за екзотични ваканции. Посетителите ще имат възможност да закупят почивки от седем нощувки в Анталия, Турция, с полет и режим „ол инклузив“ на цена от 389 евро или почивки от пет нощувки в България за 89 евро. Отстъпки до 50% ще бъдат налични за градски почивки в различни европейски градове, а летните ваканции в България, Турция, Гърция, Испания, Италия или Кипър ще имат отстъпки до 40%. За екзотични дестинации като Бали, Малдивите, Мавриций, Сейшелите или Пунта Кана ще бъдат налични луксозни пакети с отстъпки до 30%. Агенции и туроператори ще предлагат оферти и за празниците 1 май и Великден на румънското крайбрежие или в сърцето на Карпатите, с отстъпки до 30%.

Изложението ще бъде отворено за посетители от 15 до 17 февруари от 10:00 до 18:00 часа, а на 18 февруари – от 10:00 до 16:00 часа. Входът е 20 леи (8 лева). Сред партньорите на събитието е и Българо-румънската търговско-промишлена палата.

През миналата година туристическото изложение в Ромекспо привлече над 20 000 посетители, като България имаше най-големия щанд с площ от 250 кв. м. Родни фирми и общини предлагаха възможности за морски, планински, СПА, културен и исторически туризъм.

Вижте още

Бивш бежански лагер, превърнат в цветно туристическо селище

leni

Кметът Янакиев обявява реалистичния бюджет на Созопол от 38 млн. лв.

Правителството светкавично намери пари за почистване на тоновете отпадъци на р. Искър

Напишете коментар