Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции

Депутати от Алтернатива за Германия и „Възраждане“ (Молдова) присъстваха на честванията на 3 март

Двама депутати от „Алтернатива за Германия“ са част от делегацията, която посети Паметника на свободата по случай Националния празник на България – 3 март, по покана на Възраждане.  Делегатите на „Алтернатива за Германия“ са депутати в Германския Бундестаг – д-р Райнер Ротфус – член на парламентарната група на AfD на комитета на ЕС, и проф. Харалд Вайел – член на федералния изпълнителен съвет на партията AfD, говорител по европейски въпроси на Алтернатива за Германия и говорител на парламентарната група на AfD в комисията по ЕС.

На честването още присъстваха делегати от Молдова. Народните представители Василий Боля и Александър Суходолски (етнически българин) и двамата народни представители от молдовската партия “ Възраждане“, отново по покана на „Възраждане“.

На Паметника на свободата като гости на „Възраждане“, присъстваха и делегати от младежките организации на партии-партньори на „Възраждане“, които участваха вчера в Националната младежка конференция “ Ние сме младите на Европа“ – Алтернатива за Германия (Германия), Наша родина (Унгария), Свобода и пряка демокрация ( Чехия), Републиканска партия (САЩ).

Вижте още

Силни печалби за банките през първите 6 месеца на 2017 г.

ivan

Цената на златото се вдига главоломни за сметка на американските облигации

Успех по време на корона

leni

Напишете коментар