Invest Build Media
Архитектура и Дизайн Имоти и строителство

АМ ‘Тракия’: Преустановяване на движението за ремонтни дейности

Организацията на движение в участък от автомагистрала „Тракия“ на територията на област Бургас ще се промени в периода от 19 март до 2 април, съобщава Агенцията „Пътна инфраструктура“ (АПИ). Тези промени са необходими поради извършване на ремонтни дейности по фугите на две мостови съоръжения.

Специфично, ще бъде променена организацията на движение в посока Бургас при 339-и километър на автомагистрала „Тракия“. През този период трафикът ще се осъществява двупосочно в платното за София, докато ремонтните дейности се извършват на участък от около 300 метра, който ще бъде затворен.

Също така, ще бъде променена организацията на движение в посока София при 351-ви километър на автомагистрала „Тракия“. Трафикът в този сегмент ще бъде пренасочен по пътните връзки на пътен възел „Българово“ и ще продължи по магистралата, поради ограничаване на движението в отсечка от около 900 метра, необходимо за изпълнение на строителните работи.

Целта на ремонтните дейности по фугите на двата мостови съоръжения е да се гарантира безопасността на движението през летните месеци, когато трафикът по автомагистралата ще бъде значително по-интензивен, подчертават от АПИ.

В края на февруари вече бяха подменени повредени осветителни тела в тръбата за София на тунел „Траянови врата“ на автомагистрала „Тракия“. Тези действия са част от непрекъснатите усилия за поддържане на безопасността и функционалността на пътищата в страната.

Вижте още

Вдъхновяваща къща сред перуанската природа

leni

Цвят и настроение в жилище в Москва

leni

Музей на сладоледа откриха в Ню Йорк

admin

Напишете коментар