Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции

Георги Георгиев от “Възраждане”: Стига вече послушковци, отишли в Брюксел да натискат копчето, трябват ни родолюбци, милеещи за род и родина

Структурите на „Възраждане“ в област Хасково  проведоха  номинации за евродепутати, които ще бъдат предложени от региона и изпратени към националното ръководство на политическата организация.

„Водихме сме от принципа България да има свои представители в Европейския парламент, които да не бъдат анонимници, а активно да участват в дебатите за бъдещето на Европа, твърдо отстоявайки българския национален интерес. Нашите кандидати трябва да могат умело да очертават основните автентични европейски ценности – християнството, като стожер на морала,  националната идентичност, като повод за гордост и традиционното семейство – основна единица на обществото.“, каза народният представител и координатор на областите Хасково и Кърджали Георги Георгиев пред граждани.

Народните избраници, които ще влязат в новия Европарламент от „Възраждане“ трябва да отговарят на три основни критерия – да бъдат български родолюбци, т.е. хора, които да поставят българския национален интерес над всичко и да защитават интересите на българските граждани и на хората, които са ги пратили в Европейския парламент. Също така да защитават правото на глас на българите в Европейския парламент. Третото условие e да бъдат активни хора, които да могат да защитават позиции.

„Не ни трябват безхаберни евродепутати, интересуващи се само от комисионите на лобистите. Все пак там се взимат решения, които касаят бъдещето на Европа, като цяло. До сега се нагледахме на послушковци, отишли там да натискат копчето в полза на либералните и евроатлантически ценности, които никой от нас не разбира и не знае, какво представляват. Евродепутатите от „Възраждане“ ще разчупят образа на брюкселските бюрократи и ще водят активна политика единствено и само отстоявайки интереса на българските граждани. Ние трябва да изградим един силен ЕС, който е съюз на нациите, какъвто е бил замисъла на създаването на ЕС, а не това което се е превърнала в нова имперска структура на либерализма с център Брюксел!“, каза още Георги Георгиев.

На 2 април от 11 часа в БТА, хасковската структура на “Възраждане” ще проведе пресконференция, на която ще обяви номинациите за евродепутати от област Хасково.

В пресконференцията ще участват Георги Георгиев  – народен представител, Ясен Колев – Общински съветник и председател на структурата в Хасково, Атанас Кръстев  – Общински съветник и зам.председател на структурата в Хасково и Красимира Христова  – Секретар на Възраждане Хасково

Вижте още

Ще издават удостоверения по БУЛСТАТ и по електронен път

ivan

Вече можем да осиновяваме части от планината

admin

С 5 млрд. лв. спаднали парите в касите на фирмите след проверките на НАП

ivan

Напишете коментар