Invest Build Media
Любопитно Туризъм и Екология

Ангел Славчев: В община Своге положението е „вода гази – жаден ходи“

Водачите на листата на „Възраждане“ в 26 МИР София област Ангел Славчев и Иван Иванов, както и общинският съветник на политическата организация в града Владимир Илиев, поговориха за проблемите и евентуалните им решения с десетки граждани в Своге.

 

Като най-спешен за разрешаване се оказа проблемът с хаоса във влаковете, предизвикан от ремонта на Централната ЖП гара в София.

„Софийска област е една от най-неглижираните в страната. Област, в която последният документ за стратегия за развитие е изтекъл още през 2020 година.“, каза Ангел Славчев пред събралите се хора.

Според него, въпреки близостта си до столицата  и факта, че се намират в Искърското дефиле, много села в района често страдат от липсата на вода.

„Получава се така, че старата приказка „вода гази – жаден ходи“ е  съвсем на мястото си тук. Всъщност истината е, че проблемите на повечето населени места в областта са идентични. Липса на транспорт, адекватна спешна медицинска помощ, некачествено водоснабдяване и канализация.“, допълни Иван Иванов.

Кандидатите за народни представители от „Възраждане“ имаха време да обиколят и селата около Своге – Искрец и Бов.

Те посетиха най-старата Специализирана Белодробна болница в България в с. Искрец.

„Работи само едната сграда, другите две крила са занемарени, няма достатъчно персонал и липсва модерно оборудване. Тъжно е и безотговорно, болницата създадена още от Фердинанд I, да е в такова състояние.“, допълни Ангел Славчев.

Днес водачите на листата на Възраждане в 26 МИР София Област ще са в община Ботевград.

 

„Възраждане“ е с бюлетина №12

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Вижте още

Разходка из Малта

leni

Най-дългият стъклен мост в света е затворен заради много туристи

admin

Благой Рагин се извини за коментара за шведските туристи, думите му били манипулирани

ivan

Напишете коментар