Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции Имоти и строителство

Ангел Славчев в с. Говедарци: Ще работим за подобряване на инфраструктурата и жизнените условия в региона

Кандидатите за народни представители от “Възраждане” Ангел Славчев, Иван Иванов и Петър Петров успяха да поговорят с десетки хора при посещението им в с. Говедарци, най-голямото село на територията на община Самоков.

„Местните жители се интересуваха от текущите проблеми и предизвикателства, пред които са изправени. Основните теми и въпроси включваха лошото състояние на инфраструктурата, включително разбитите пътища и липсата на редовен обществен транспорт, както и проблемите с водоснабдяването и канализацията. Също така те изразиха своето недоволство от липсата на инвестиции и подкрепа от страна на държавата, което затруднява ежедневието им и възпрепятства развитието на селото.“, каза водачът на листата за София област Ангел Славчев.

Той подчерта, че “Възраждане” има ясна визия за развитието на областта и се ангажира да работи активно за подобряване на инфраструктурата и жизнените условия в региона.

„Ще положим усилия да реализираме проекти, които да стимулират икономическото развитие и да повишат качеството на живота на местното население.“, каза още Славчев.

Кандидатите за народни представители Ангел Славчев, Иван Иванов и Петър Петров подчертаха важността на образованието и здравеопазването и заявиха, че ще работят за осигуряване на по-добри условия в тези сфери, така че младите хора да имат повече възможности за развитие и да не се налага да напускат родните си места в търсене на по-добри перспективи.

Възраждане е с N12 в бюлетината
Купуването и продаването на гласове е престъпление

Вижте още

Райфайзен пусна банкова карта с „Игра на тронове“

ivan

Започнаха номинациите за Spring Bright Awards – награди за бизнес и туризъм

leni

Представиха вариантите за цялостен ремонт на столичния бул. Дондуков

admin

Напишете коментар