Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции Имоти и строителство

Ангел Славчев от Ботевград: Проблеми с водоснабдителната мрежа, инфраструктурата, образование и здравеопазване ще решаваме в София област

“Във „Възраждане“ се намират будни хора, които желаят да променят нещо, като не чакат то да се случи отгоре, а работят за тази промяна. Тук са хора, които искат България да е по-добре сега, а не след години, и хора, които не са се отказали от тази борба. За съжаление, огромна част от нашия народ не спада към тази категория. Във всеки народ има пасивни и активни хора. Въпросът, който аз задавам, е чий пример ще следваме, защото в нашите вени тече кръвта както на героите, така и на предателите. Ето защо само от нас зависи как ще се развие България занапред.”, каза Костадин Костадинов на отворена среща с граждани в Ботевград.

В препълнената зала, в която имаше и правостоящи, на въпросите на местните отговаряха и водачът на листата за София област Ангел Славчев, кандидатът за евродепутат на политическата организация доктор Сергей Махаев, както и кандидатите за народни представители от Софийска област Иван Иванов и Даниела Станкова.

“Радвам се, че имаме водач на листата за кандидати за народни представители в лицето на Ангел Славчев, който наистина живее в Софийска област. Винаги целта ни е била да слагаме водачи, и не само водачи, ами и кандидати в листата, които са местни жители, и се радвам, че я осъществихме. Това са достойни хора, които ще защитават своите общини.”, коментира Костадинов.

“София Област е една от най-големите области с най-много общини в цяла България. Това, по което си приличат тези 22 общини, е че имат много сходни проблеми. Проблемите, с които се сблъскахме навсякъде са липса на здравеопазване, спешна помощ, проблеми в образованието – липса на праподаватели в нашите училища, проблеми с водоснабдителната мрежа и инфраструктурата. Изброените до тук факти са проблеми, на които ние ще обърнем обстойно внимание с цел успешно подобряване на обстоятелствата, в които се намира областта ни.”, взе думата Славчев.

Костадинов допълни, че хората избират „Възраждане“, защото знаят, че работим за българския народ. Той призова максимален брой хора да отидат до урните на 9 юни.

„Нашата цел продължава да бъде същата – ние трябва да убедим максимален брой хора, че България има бъдеще, а то няма как да стане по друг начин, освен с личен пример. Точно затова всеки един от вас е много важен. Призовавам ви да говорите с хората и да ги убеждавате да гласуват.”, каза още председателят на „Възраждане“.

Той припомни, че за три мандата, политическата организация е била най-активната парламентарна група. Въпреки че са били в опозиция, от 38 внесени законопроекта са приети 8.

“Това, което виждаме всеки ден по различните населени места на територията на София  област е, че „Възраждане“ има огромна подкрепа, за която ние знаем, но за първи път я усещаме толкова силно близо до нас. На пунктовете ни се редят опашки за наши рекламни материали, а по пазарите се раздават стотици такива. Хората все по ясно и без страх заявяват твърдата си позиция в наша подкрепа.”, коментира още Ангел Славчев.

В заключение Костадин Костадинов каза: “Първата работа на хората, които ще изпратим в Брюксел, е да внесат петиция в Европейския парламент и с тази петиция ще искаме да накараме българското правителство да свика референдум за запазване на българския лев. Ще оказваме натиск по темата. Това ще е първото нещо, но далеч няма да е единственото. Освен това, шансът на „Възраждане“ да направи своя собствена парламентарна група в Европейския парламент е драстично повишен. За направата на такава трябва да са налични 7 потвърдили държави, а ние към настоящия момент имаме почти 9.”

„Възраждане“ е с бюлетина №12

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Вижте още

Боянско блато: Граници на съхранение за воден рай

Регионалният министър издаде разрешение за строеж на още 2 км от магистрала Струма

ivan

Износ и внос: България се сблъсква се с икономическа буря

Напишете коментар