Invest Build Media
Бизнес и Инвестиции Туризъм и Екология

Ангел Славчев от Костинброд: Зелената сделка е бич не само за българските енергийни предприятия, но и за всички нас

Кандидатите за народни представители от „Възраждане“ Иван Иванов и Данила Станкова, придружени от водача на листата Ангел Славчев, както и кандидатът за евродепутат Сергей Махаев, се срещнаха с граждани в гр. Костинброд. Освен тях на въпросите на хората, отговаряше и народният представител Маргарита Махаева, която е кандидат от софийската листа на политическата организация.

По-късно през деня бе организирана и отворена среща, на която присъстваха Ангел Славчев, Иван Иванов и Даниела Станкова, където бяха дискутирани ключови въпроси, засягащи региона. А хората ги посрещната с пита и шарена сол.

Ангел Славчев изрази сериозна загриженост относно въздействието на Зелената сделка върху българската икономика и енергийни предприятия.

„Зелената сделка изсмуква пари от нашата икономика, за сметка на най-големите замърсители в световен мащаб. Тя е бич не само за българските енергийни предприятия, но и за всички нас – крайните потребители.”, каза пред хората Славчев.

Той подчерта, че тези мерки натоварват не само бизнеса, но и крайните потребители, без да постигат ефективно намаляване на глобалното замърсяване.

Иван Иванов коментира критичната ситуация в спешните медицински центрове, като заяви: „Спешните медицински центрове в София област не работят, не само поради липса на средства, но и поради липса на кадри. Ако парите от скъпо платените пътеки на здравната каса не се изливат в частните болници, всичко би могло да бъде различно. В момента там са съсредоточени само най-печелившите, всички губещи са оставени в държавни ръце. Само че здравето ни, на нас и нашите деца, не е просто бизнес.”

От „Възраждане“ призоваха за преразглеждане на разпределението на средствата от здравната каса, за да се осигури равен достъп до качествени медицински услуги за всички граждани.

„Възраждане“ е с бюлетина №12

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Вижте още

Новост в грижата: Първата градина за възрастни в България

Чуждестранните туристи започнаха да вилнеят по Черноморието

leni

Кешовите разплащания продължават да са с таван от 10 000 лева

ivan

Напишете коментар